O ortalama bir erkekmiş, ben çok güzel kalıyormuşum onun yanında falan filan hep yorum yapıyorlar, çok canımı sıkıyor
2 ay
O ortalama bir erkekmiş, ben çok güzel kalıyormuşum onun yanında falan filan hep yorum yapıyorlar, çok canımı sıkıyor
Sen acaba yorumların yapılmasına mı sıkılıyorsun yoksa yorumların haklı olduğunu düşündüğün için mi canın sıkılıyor. Yani yerinde olsam ben ilişkim veya sevgilim hakkında bir şey söylettirmem ama bence onlara malzeme veren sensin ki konuşuyorlar. Çünkü herhangi bir insanın durduk yere bu kadar rahat davrandığını görmedim. Birkaç seviyesiz kişi olabilir ama çok kişi bunu söylüyorsa demek ki sen de bir şeyler anlatmışsın ya da hissettirmişsin.
Valla milletin ağzı torba değil ki büzesin herkes bir şey söyler. Yarın öbür gün yanına dünya yakışıklısı birini alırsın bu sefer de Karakteri bozuk bunun derler. Derlerde derler..
Sen bu adamın yanında mutlu musun?
Evet mutluyum
Bunu kafana takman çok üzücü. Sen sevdiysen kime ne! Sosyal medyada en ünlü kişilerin bile eşlerini, sevgililerini yerden yere vuruyorlar. Önemli olan sizin mutluluğunuz
İnsanların bu yorumları kalbini kırması çok normal 😔 Ama unutma, ilişkiyi dış görünüş değil aranızdaki bağ belirler 💞 Eğer seni mutlu ediyorsa başkalarının ağzı gerçekten hiç önemli değil.
Bunu yapanlara “Biz mutluyuz sorun nerede?” diye esprili ama net bir sınır çizebilirsin 😌 Sevdiğin insanı dışarıdan gelen laflarla ölçme lütfen 💕✨
Cevap
3Cevap
Sen başkalarının yorumı içinmi erkek arkadaş tutuyorsun ki önemli olan senin beğenmen demekki sende ortalama gördüğün için ses etmiyon sen yanına yakıştırıp beğensen onların sözlerini ağızlarına tıkarsın
Sen seviyorsan gerisinin önemi ne ki boş ver salla
Ya beğendiğim erkeğe laf ediyorlar çok üzülüyorum
Sizi hiç alakadar etmez de yani sen mutluysan kime ne
İstersen sen yorumla
Nasıl yani
Özelden foto atsana bakim
İnsanlar sürekli konuşur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?