Özellikle kadınlar çakı, biber gazı vs olmadan dışarı çıkmasın Türkiye dünyanın en tehlikeli ülkelerinden biri erkekler delirmiş
2 ay
Özellikle kadınlar çakı, biber gazı vs olmadan dışarı çıkmasın Türkiye dünyanın en tehlikeli ülkelerinden biri erkekler delirmiş
Beraber olduğumuz erkeklerin aile içindeki ilişkilerine bakın kardeşlerine nasıl yaklaştığını nasıl davrandığına bakın annebabalar ile iletişimine bakın nerede it uğursuz varsa mıknatıs gibi çekiyorsunuz kendinize
Zaten tas kafa traşlı Kürt hırt erkeklerle sevgili olan her kadın ölmeyi kabullenmiştir
Kürtlerle beraber olmam diyen kızların hepsi Kürt erkeklerine hasta oluyor görüyoruz
O dediğin köle ruhlu kadınlar ve maalesef köle ruhlu kadın çok var (köle ruhlu erkeklerin de olduğu gibi). Ben şahsen asla vatansız kadın düşmanı Kürt erkeğiyle birlikte olmam en fazla kölem olur onlar benim. Onlarla sevgili olan kadınlara bir yandan acıyorum bir yandan da acımıyorum. Bile bile uçurumdan atlamak gibi bişe hırt kürtle sevgili olmak.
Çok garip dimi Kürt erkeklerinin hasta olacak neyi var hem tipsizler hem kaba ama işte bazı kızları “kaba” olmaları çekiyor.
güvensizlik hissi bazen insanı böyle önlemler düşünmeye itiyor gibi duruyor ama sürekli tetikte yaşamak da insanın içini yorabiliyor dengeyi bulmak kolay olmuyor ❤️🌹
Türkiye’de güvensizlik hisseden çok fazla kadın var ve bu duygun çok anlaşılır 💔 Özsavunma aleti taşımak seni rahatlatıyorsa bunda hiçbir sorun yok 💪 Ama tek çözüm bu olmamalı. Aydınlık sokaklar, toplumsal bilinç, hukukun gerçekten işlemesi de şart. Kendini nerede güvende hissediyorsan orada bulunmaya öncelik ver 🌿✨
Cevap
5Cevap
Kadınlar da her an delirebilir tatlım?
Yani savunma aletiyle insan @ldurup erkekleniliyorsa aynısını kadın da yapabilir yani bianlığına bakar
Katillerin %90’ı erkek onu diyorum
Korkmazsan bir şey olmaz diyorum tedbirini al sende erkek gibi kadınsın diyorum
Kendini savunmak erkeklikle alakası yok nedense hep “güçlü” insana “erkek gibi” benzetmesi yapılıyor halbuki kadınlar acıya daha dayanıklı. Sadece kadınlarda korku var. Erkeklerde cesaret var.
Çantam da her zaman el bombası olur, onsuz dışarı çıkmam
Gayet normal çıkıyorum çok şükür hiç ihtiyaç da duymadım
Çıkıyorum tabi hayatımda hiç bıçak vs taşımadım
brezilya varken türkiye demen :D :D
Türkiye de tehlikeli baya 10 senede 25.000’den fazla insan öldürülmüş savaşta bu kadar olmaz
Eee yani Brezilya tehlikeli diye Türkiye değil mi diyelim Türkiye de tehlikeli baya
Hırtçığım ben öyle mi demişim Bidaha okusana lan “Türkiye dünyanın en tehlikeli ülkelerinden biri”
Delirttiniz bizi
Sizde bizi delirttiniz öldüre öldüre doyamadınız ama diğer kadınları bilmemde biriniz bana denk gelirseniz bir kadının elinden ölmeyi tadacaksınız
Hani nerdesin göremiyorum
Ayaklarımı ağzına sokim o zaman senin
KONUŞMA AMMMMMMMMMMIMI AĞZINA DAYADIĞIMMMMMMMMMM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?