Olaya bakar mısınız?

Akşamüstü arkadaşım dışarı çağırdı gel biraz hava alırız diye. Ben de dünden razı zaten tabi dedim biraz yürürüz hem diye. Daha sonra konuştuğu biri olduğunu ve bize yakınlarda olduğunu yanımıza geleceğini söyledi. Ben de ilk defa göreceğim kendisini, sorun değil dedim. Adam geldi oturalım çay içelim dedi, sohbet muhabbet derken saat 10 oldu. Ben de artık kalkalım dedim. Bu arada masada otururken adam hep bana dönük ve benimle konuştu sanki benimle flört eder gibi. Sonra kalktık yola çıkacağız yürüyeceğiz derken adam ben bırakayım sizi dedi. Ben asla kabul etmedim ama arkadaşıma istersen sen git onunla dedim. Arkadaşım da hayır seni bırakmam dedi. Neyse adam ısrar ediyor falan ben asla kabul etmedim işim olmaz diyorum. Tanımıyorum da ne münasebet! Sonra baktım bana lakap taktı ne keçisin sen diye. Mecbur değilim diyorum hâlâ bana ısrar ediyor arkadaşım umrunda değil. Kıza resmen saygısızlık yapıyor. Sonra ben mecburen yalan söylemek zorunda kaldım ve erkek arkadaşım var dedim ama adam hâlâ ikna olmuyor. Hâlâ diyor ki yalan söylüyorsun. Sonra ben bir şekilde yakamı kurtardım. Arkadaşım bana kırıldığını söyledi, ama ben tamamen Allah tarafından orada olduğumu düşünüyorum bu vesile ile adamın gerçek yüzünü görmüş oldu. Yoksa flört etmeye devam edecekti. Daha sonra eve döndükten sonra arkadaşıma bugünü hiç yaşanmamış sayalım demiş. Sizce samimi mi? Arkadaşıma karşı hissi var mı? Bu hareket size yapılsa ne düşünürdünüz?

Olaya bakar mısınız?