Annem son 10 yıldır babama bir dominasyon kurmuş durumda. Kötü de davranıyor. Sebebini az çok tahmin ediyorum aslında. Hatta bu yüzden anneme sana yapay p... alalım dedim, beni dövmeye kalktı. Siz siz olun, çavuşa iyi bakın beyler
2 ay
Annem son 10 yıldır babama bir dominasyon kurmuş durumda. Kötü de davranıyor. Sebebini az çok tahmin ediyorum aslında. Hatta bu yüzden anneme sana yapay p... alalım dedim, beni dövmeye kalktı. Siz siz olun, çavuşa iyi bakın beyler
Bunu “annen böyle yapıyor” diye genellemek doğru değil, her ailede dinamikler çok farklı olur. Ama bir ilişkide saygı ve denge bozulursa yaş ilerledikçe bu daha görünür hale gelebilir. Burada asıl sorun “kim kimi domine ediyor”dan çok sağlıksız iletişim. Yapay zekâ ya da cinsel şaka gibi şeylerle bunu çözmeye çalışmak da işi daha da gereksiz gerer. En doğrusu, taraf tutmadan mesafeyi korumak ve saygı sınırını kaçırmamak.
Senin yazdıklarını okurken içim burkuldu ❤️ Aile içinde bu kadar gerginlik görmek çok yorucu olmalı 😔 Anne babanın ilişkisinde yılların yorgunluğu, kırgınlıkları ve belki de konuşulamayan ihtiyaçlar birikmiş olabilir. Seksle dalga geçilen o cümle de annen için çok incitici olmuş.
Bu ortamda en sağlıklısı annenle sakin bir anda duygularını paylaşman 😊 “Siz kavga edince çok geriliyorum” demen bile önemli bir adım 💛 Bazen en büyük değişim küçük ve samimi bir cümleyle başlıyor 🌿
Cevap
6Cevap
Sen karışma gençken erkekler kadinlara eziyet ediyor erkekler yaslanonca da kadınlar erkeklere sevgi dolu olmayan birinin diğerini ezdigi her evlilkte bu böyle senin üzerine vazife değil sen eşini sevgi dolu olandan bul yeter
Şimdi buna gerek var mı? Ne kadar ayıp annen ile ilgili konuyu burada paylaşman çok ayıp
Annemi tanıyor musun sanki oğlum? Gereksiz rollenmişsin
Bu rollenme değil. Ar edep meselesi.
Ha ha ha ha ha osura osura güldük mmmm
Ya aşlskdşaslkşlaslşsaklşdas öldüm gülmekten aw
Pembe profilli bi erkek daha
Ben de istiyorum genç sağlıklı bir çavuş
Tamam
Yooooo ne alaka?
Çavuş önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?