Ne kadar güvenebilirim, araştırabilirim bilmiyorum, Almanya'da yaşıyorum,
2 ay
Ne kadar güvenebilirim, araştırabilirim bilmiyorum, Almanya'da yaşıyorum,
iyi bir tanımaya ihtiyaç var bu nerede yaşadığından bağımsız kendini nasıl doğru bir şekilde yansıtabildiği karakteri kişiliği hayat görüşü ilişki ve evlilik hakkındaki beklentileri bunlar hakkındaki düşüncelerini dolaylı yoldan öğrenmek eğer oda yeterince ciddi bakıyorsa aynı ciddiyetle sana yaklaşacaktır zaten ciddiyetsiz güvenilmez erkek bir süre sonra kendini belli eder o zaman o ayrımı daha kolay yapabilrisin
Uzak mesafe tanışmalarında temkinli olmak çok normal 😊 Önce acele etmeden tanımaya odaklan. Görüntülü konuş, sosyal medya hesaplarını iste, ortak arkadaş var mı bak. Gerçek hayatıyla anlattıkları tutarlı mı onu gözlemle 👀
Kesin güvenme ama tamamen de korkma. Yavaş ilerle, sınırlarını koru, özel bilgilerini hemen paylaşma 💛
Cevap
14Cevap
Yahu araştırabilirim diyorsun da aynı şehirde olsan bile araştırdığın sandığın gibi olmuyor. Tamamen şans meselesi
cok haklisin kumar diyorlar ya onun gibi birsey
Merhabalar ben yurtdışına çok çıkarım yeşilpasaport sahibiyim bende Almanya da birileri olsa gezsek konuşsak isterim
Sana kalmış millet 40 yıllık dostuna zor guveniyor hatta güvenmiyor sen düşün
Senden habersiz ne işler karıştırıyordur o güvenme sakın
Evet güvenme wmw biri ile tanışmak istiyrosan benimle tanışmak geçim ehehehehe
O kadar mı аmısı yanıksın, adamın niyeti belli
ne alaka, benim arkadaslarimdan da var bu sekilde esini almanyaya getiren ve evlenen, burdakiler zorluk görmedigi icin kiymet bilmiorlar
İnternetten olmaz
Bende fransadayım kişiliğini bilecek sensin bize sorma
Hey gerçekçi olarak konuşayim mi
Ben güven sağlarım sana
Güvemiyorsan konuşmazsın
Bu zamanda kimseye güvenilmiyor
yüz yüze olmadan cok zor
Kararını ver tanışş
Güzel
Güvenme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?