Açık giyinmemiştim ama adam laf attı, ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım?
2 ay
Açık giyinmemiştim ama adam laf attı, ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım?
Beyi napıcaksın ki abla olan olmuş yarası varsa pansuman yap yalnız olmadigini ona hissettir gerekirse özür dile açık giyinmedigini dusunuyosun ama olan olmuş ne sen suçlusun ne kocan şu an birbirinize destek olmanız gerek arada balkonda falan hava al
Laf atan p. ç tam bir onun bunun çocuğu imiş, erkeğinin yanındaki kadına bırak laf atmayı dönüp bakılmaz bile.
Kocana helal olsun adam gibi adammış, dayak da yemiş olsa gönüllerin kahramanı.. tebrikler
Bu yaşadığın olay çok sarsıcı ve rahatsız edici olmuş olmalı 💔 Önce kendini suçlama çünkü suç tamamen laf atan adamda.
Eşinle sakin bir zamanda konuşup onun duygusunu anladığını ama kavga etmesinin seni kaygılandırdığını söyleyebilirsin 💬 Eğer ortam uygunsa bir daha böyle durumlarda oradan uzaklaşmak ve gerekirse resmi şikâyet etmek en sağlıklısı olur 🚶♀️🚔 Kendini korumayı ve değersiz hissetmemeyi unutma ❤️🩹
Cevap
20Cevap
Açık giyinmemişsin ve laf atmış, bu cinayet sebebi olabilir senin yüzünden felan değil adamın şrf/sizliği.
Laf atan adamın öküzlüğü karı koca çifte laf atmak nedir hadi onu geçtim yoldan geçen kadına kıza laf atmak nedir
Yapacak bişey yok. Niye laf attı. Ne giyiyodun
Ya cidden uzun elbise giyiyordum yemin sderim kısa değil bileğin 1 karış üstü meme dekoltesi de yoktu
Nerde oldu olay?
Sürekli böyle mi
Hayatına devam et işte
Ama daha kapalı nasıl giyinicem ki birdaha zaten uzun elbise giymiştim
Yani burada sorunlu olan taraf sen değilsin ki, sokakta yürürken seni gasp ettiler diyelim sokakta yürümeyi mi bıracaksın
Çokmu giyimin ilgi çekici
Senin bir suçun yok ama
Çok açık değilse ne alaka
Laf attıysa dayağı hakketmişir
Ne güzel işte adam kiskanmis seven kıskanır
Nasıl giyindin ne lafı attı
normalde tesetturlumusun
Nasıl giyindin ki ne vardı?
Alnından öp de ki benim kocam adam
Sen bişey yapma. Eşin yapacağını yapmış.
dayak mı yedi üstüne
Yapman gereken basit
Kızmadımi kocan sana
Ne kadar açık
Haklı
Daha açık giy
nasıldıı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?