Gerçekten merak ediyorum, tesettürlüyüm, makyaj vs. yapmıyorum, sosyal medyadan tanışmak istemiyorum, ailedeki tek muhafazakâr benim ve yaşantımı muhafazakâr olarak değiştirmek istiyorum ama ailemden birinin bulmasını isteyemem çünkü benim istediklerim onlara abartı geliyor (ben de onlara öyle geliyorum), öyle çevremiz de yok zaten, buradan da tanışmak için yazmıyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBende aynı öyleyim ailede tek dine yönelmeye çalışan benim mümkün olduğu ölçüde dinimi yaşamak istiyorum bir gün öleceğiz gaflet içinde yaşıyoruz
Güzel ahlakta dindar kızlar yok çevremde mi böyle anlamadım08 Yorumla
Soran4 aynerelerde takılıyorsunuz genel olarak şahsen ben erkeklerin kız bulmasının daha kolay olduğunu düşünüyorum anneniz sohbet meclislerine gitse benim gibilerle karşılaşır zaten ama kız anneleri erkek beğenip benim kızım var diyemez sanırım, babalarda zaten demez. Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. ilim sahibi sürekli kitap okuyan ilim öğrenen başını hadis kitaplarından kaldırmayan sarık vs takanları da hoş görüyorum
- 4 ay
Ben üretkenim öyle ortamlara çok girmem koşuya çıkarım kendi topluluğum var üretken işler yaparım.
Bende bu tarz kızları yöresel halk oyunu gibi yerlerde tanışacağımı düşünüyordum.
Bilmiyorum ben artık gerçekten muhafazakar dindar birinede güvenmiyorum eski kız arkadaşımdan sonra büyük bir güven kırıklığı oluştu kimseye değer veremiyorum
Soran4 ayyani kız arkadaşınızın olmasına karşı değilmisiniz
Soran4 ayher konuda bilgi sahibi oluyor genelde ilim sahibi olanlar o manada üretken olmuş olunuyor demek istemiştim ben de
- 4 ay
Kız arkadaş dediğim sevgili anlamında diyorum
Soran4 ayAnladım bana da sevgililik ters oyüzden sordum şaşırdım biraz. ama eskiler de etkiliyor önce iyileşmek lazım bence ya da belki kendini muhafaza etmen için ya da daha da dindarlaşman için Allah nasip etmiyordur. Hatta ben beklerken inanılmaz değiştiğimi hatta karakterimin oturduğunu dinimi tanıdığımı düşünüyorum , Allah bilerek nasip etmemiş olgunlaşmadım oyüzden nasip etmemiş diye aklım eriyor ama bekleme anında olduğumu düşünürsek kabul etmek zor
- 4 ay
Ben tamamen kişinin seçimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ne kadar kendini tanır ve kendini maddi manevi geliştirirsen ve iyi insanları analiz edersen o kadar iyi seçim yaparsın.
Sevgili dediğime bakma Türkiye’nin diğer ucu
Soran4 ayseçim kısmı doğrudur , seçebildiğimi düşünüyorum seçecek biri çıkarsa tabi
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 ayHerhangi bir şekilde ulaşamazsın. Gerçekten muhafazakar insan yok denecek kadar az, ayrıca sosyal medya gibi platformlarda cirit atıyorsa zaten muhafazakar denemez.
03 Yorumla
Soran4 ayben de sosyal medya konusunda sizin gibi düşünüyorum
Soran4 ayinstagrqmda çok kullanılmış bir profil varsa bile elenebilir profil resmi olması bile gözümden düşürüyor
Soran4 aymuhafazakar insan var ama gerçekten az galiba
Yapay Zeka Cevapladı
Tesettürlü olman ve buna uygun bir eş istemen çok doğal 🌸 Önce kendi yaşamını yavaş yavaş muhafazakâr şekilde kurman önemli. Düzenli gittiğin bir cami, sohbet grubu, Kur’an dersi, yardım derneği ya da kulüp bulmaya çalış 🕌
Bu ortamlarda önce kadınlarla bağ kurarsın sonra uygun olursa onların tanıştırdığı güvenilir erkeklerle tanışma ihtimalin artar 💫 Ailene baskı yapma ama değerlerinden de vazgeçme. Sabırlı ol az ama kaliteli çevre seni doğru insana daha çok yaklaştırır 🤍✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
m 4 ayÇoğu ceset ben yaparım istediğimi ama senin gibi kız isterim diyen dinde bunu kafasına kurmuş dolu bitik var diyim
01 Yorumla
Soran4 ayanlamadım dediğinizi
Gizli Üye(30-35)4 ayAile içi öneri bir yoldur ama uygun zemin yok belli ki.
Öte yandan, bol bol dua ile Rabbinizden hayırlı ve muhafazakar bir eş dileyin.
Zaman değişti, hakiki muhafazakar yok denecek kadar az zaten...
01 Yorumla
Soran4 ayevet çok dua ediyorum senelerdir yani , yaşım küçük olmasına rağmen hep dua etmiştim bunun için , hep ailemden bir farklılığım vardı çok hemde , düşüncelerimiz her zaman zıttı kendi hayatımı kurmayı 13 yaşından beri düşünüyorum bence benimki de uzun bir bekleyiş Allah için, yaşım 20 olduğunda artık olmasının mümkün olduğunu düşündüğüm için sabırsız olmaya başladım sanki. Ailemin biraz zor yanlış olmasın ama sorunlu olması da isteğimi etkilemiş olabilir
4 aycami kuran kursu gibi yerlere gidip ordaki kadinlarla tanışabilirsın tanıdıklar vasıtasıyla öyle bi erkek de bulursun
08 Yorumla
Soran4 aygidiyorum aylardır sohbet meclislerindeyim
- 4 ay
belli et bi sekilde evlenme niyetin oldugunu
Soran4 aynebileyim sanki yanlışmış gibi geliyor
- 4 ay
niye yanlış olsun
Soran4 ayyani çok fazla genç kız varya hiçte böyle bişeyle karşılaşmadım, sadece sohbet dinleyip çıkmak için geliyorlar gibi sanki çok merakli gözükcekmiş gibi bir hissiyata kapılıyorum eminim yanlış bir hissiyattır
- 4 ay
ya direkt ben evlenmek istiyorum diyemezsin tabii ama kendine yakin buldugun bir kadına bir sekilde bugun aksam bir arkadaşımın nisanina gidicem flaan biseyler diyebilirsin belki konu konuyu açar bilemedim
Soran4 ayçok mantıklı dediniz bunu unutmicam çok tatlı hahah
- 4 ay
❤️❤️
- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
4 ayOrtak kültürü paylaştığın arkadaşların, akrabaların tanıştırmasından başka şansın yok gibi interneti elersen.
08 Yorumla
Soran4 ayinterneti çoktan eledim , akrabalarım dediğim gibi seküler muhafazakar gibi bişey
Soran4 ayarkadaş olabilir ama o konuda bile benzer fikirlerimizin olduğu dostum yok arkadaşlarım var tabide
- 4 ay
arkadaş çevren senle benzer değilse arkadaş çevresi edinmeye bak. etkinlik vb. den
Soran4 ayvar arkadaşım dost yok sadece tam uyumlu olduğumuz ama asosyal değilim
- 4 ay
arkadaşların arkadaşları, kuzenleri vb. çıkar bir şeyler :D
Soran4 ayinşallah
- 4 ay
Allah gönlüne göre versin 🌹
Soran4 aysizinde inşallah
Muhafazakardan kastın dini bütün gerçek bir dindar gibi yaşayan biri mi?
01 Yorumla
Soran4 ayevet muhafazakarın kelime manası neyse o
4 ayBir yardım vakfına gönüllü üye olup oradaki eğitim yardım faaliyetlerine katılarak tabi ki...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 587 cevap paylaştı. Nasip bulur seni ama sende adım atabilirsin bir şeylere
017 Yorumla
Soran4 aybiliyorum oyüzden soruyorum ya nasıl adım atayım diye, nerede öyle muhafazakar erkekler
Soran4 aysosyal medyadan aramıyorumda çevrem de muhafazakar olmadığı için kendi çapımda bişeyler yapıyorum
Soran4 aydaha doğrusu bişey yapmıyorum bekliyorum
Soran4 ayevet biliyorum sohbete vs gidiyorum ama napayım yani çıkmıyor karşıma o insanlar neler yapıypr öğreneyim diyorum da yine napıcam sanki bilmiyorum
Soran4 aybir şey yapmadan gelmez diyorsunuz , ben de nasip olduğunu düşünüyorum ama sonuna kadar çabalayıp sonra Allaha bırakın diyorlar diye ben de karar veremedim hangisini yapayım bekleyeyim mi sürekli dini ortamlara mı gireyim öyle bir ufuk
Soran4 ayyazarak değilde neyse Allah razı olsun
Soran4 aymesela birkeresinde camide biriyle karşılaştım anne oğul cami çıkışı, tam öyle kitap dramı resmen yani, ben dediğim gibi önüme bakarak yürüyorum genel olarak yüzünü vs bile görmedim yani ama ilk defa aurayı hissettim yani hayatımda böyle hissedildiğine şaşırmıştım o an auranın, huzur gelmişti resmen içime ve tüm dikkatim resmen yüzünü görmesem bile dağılmıştı sesini de duymuştum inanılmaz kibar vs annesiyle konuşma tarzı vs ben önden yürüyüp merdivenlerden inerken annesi de bana eteğin yere değiyor kızım demişti öyle tuhaf bir andı ki onuda unutamıyorum aylardır ve oradan giderken de Allah karşılaştırırsa karşılaştır diye düşünüp içim rahat gitmiştim hala da düşünüyorum karşılaşırız eğer bana yazılıysa diye 20 saniyelik olayı aylardır unutamıyorum ailemde pek beklemez beni aceleyle gitmek zorunda kaldıysam bile o duyguları çok yoğun hatırlıyorum
Soran4 ayşu olayı hep anlatmak istemişimdir yani hatta okadar aklımı kurcalıyorki görücü gelse hepsini reddetip onu bekleme hissiyatım var öyle etkilendim yani
Soran4 ayevet başkası çıksa bile o duyguyu hissedene kadar kabul etmeyebilirim doğrudur sırf bunun için her gün o camiye gidesim geliyor görmediğim biri için yani
Gizli Üye(25-29)4 ayOkuyunca baya imkansız gibi geldi de. Ya okulda ya iş ortamında ya da bi cemaat aracılığıyla seni bulacaklar başka türlü oluru yok
025 Yorumla
Soran4 aymüslüman birine imkansız demeniz komik bence gerçekten karşılaşılacaksa hiç oluru olmayan yerden bile oluyor sürekli de yaşıyorum bunu ama bu konuda çabalamam gerekiyor diye düşünüyorum bilmiyorum gerekiyormu
Cevap sahibi4 ayKaç yaşındasınız
Soran4 ay20
Cevap sahibi4 ayBunları düşünmen için erken bence. Nasibin seni bi yerde bulacaktır
Soran4 aykime göre erken bilemiyorum herkes 30 da olgunlaşmıyor benim isteğim kendi ailemi kurup çekirdek aileme kapanmak ve dine yönelmek , böyleyken savrulduğumu hissediyorum herkesle yumuşakça anlaşmaya çabalamak ama Allah yolundan ayrılmamanın muhafazakar ama seküler bir ailede olurkenki zorluğunu düşünmenizi isterim
Cevap sahibi4 ayBen de erkekler içerisinde nadiren erken olgunlaşanlardanım. 26 yaşındayım şu an. Senin gibi birisi olsa evlenirim mesela. Ama kader şimdiye kadar karşıma cikartmadi öyle birisini. Zamanımı bekliyorum. Onu anlatmaya çalıştım. Neyi istediğimizi bilerek Allaha tevekkül etmek.
Soran4 ayne yapıyorsunuz mesela muhafazakar biriyle tanışmak için çabanız neler annenizin bulmasını mı bekliyorsunuz nerede arıyorsunuz merak ediyorum bunları anlatın lütfen
Cevap sahibi4 ayBenim sosyal çevrem yok şu an. İşimde de kız çevresi falan yok. Birilerini öneriyor aile, o şekilde ilerliyo
Soran4 aykızların karışık ortamda çalışmasını uygun buluyormusunuz
Cevap sahibi4 ayBulmuyorum.
Soran4 ayhangi şehirdesiniz anneniz sohbetlere gidiyormu oradan bulabilir bence birkaç defa gittikten sonra tabi hemen oğlum var denmez
Cevap sahibi4 ayAntalyadayım da tabi bi cemaate mensup annem, oradan birkaç kişiyi sordurduk hepsi o cemaatten istiyo ben cemaatten olmadığım için kabul etmediler. İşte hayat bu kadar garip, düzgün olursun namazında niyazında olursun yine de kendi inanç yapındaki insanlar tarafından onların cemaate mensup değilsin diye reddedilirsin de hayat böyle
Soran4 ayiyi ki kabul etmemişsiniz ozaman böyle şart koşmak normal değil , cemaatler mensup olmak bana çok doğru gelmiyor
Soran4 aysohbet meclislerine gitmek daha iyi biyere bağlanmadan
Cevap sahibi4 ayMesela nasıl bi sohbet meclisi sizce
Soran4 ayyani güvenilir yere bağlı ya da birlikte işleyen sohbet meclisi mesela hemhal diye biryer var ihh ya bağlı ya da birlikte işbirliği yapıyorlar yani ihhdakiler o sohbet meclisine gelmeye vesile oluyor gibi vs
Soran4 aysohbet meclisine girerken bile önce araştırma yapmıştım biryere bağlı mı diye körü körüne birine bağlı olanlar islama göre de yanlış , insanlar kusurludur birlik olup dışlamak normal değildir annenizin de oradan çıkmasını öneririm. biri birine çok bağlıysa kaçın derim
Cevap sahibi4 ayAnladım bizim burada o tarz yerler yok maalesef. İhh ya gelenler bile bi cemaate mensup birçoğu. Cemaatçiler kendilerinden istiyolar, cemaat dışında düzgün yaşayanlar kız bulamıyorlar böylelikle
Soran4 aybence böyle bişey yok ben de ihh ya geliyorum hiçbir arkadaşım bağlı değil biryere, varsa da ben hiç tanımadım birlikte hemhale vs gidiyoruz. Cemaatçilerden kaçın. Eminim vardır hatta vakıflara bakın eyyubi vakfı vs erkekler içindi antalyada var mı bilmiyorum. takip etmenizi de öneririm çok güzel zikirler çekiyorlar ruhunuz doyar sizde böyle yerlere gidebilirsiniz isterseniz
Cevap sahibi4 ayKeşke olsa da gitsem. Ben ilçedeyim merkezde değilim. İstanbul da zikir videoları görüyorum mesela instagramda içim gidiyor. Bakalım hayırlısı mevlam neyler neylerse güzel eyler
Soran4 ayaynen inşallah nasip
Cevap sahibi4 aySiz üniversite mi okuyosunuz
Soran4 ayevet
Cevap sahibi4 ayİstanbuldasınız sanırım
Soran4 aydeğilim
Gizli Üye(30-35)4 aygerçek olduğunu bilsem zaman ayırırdım çünkü bende aynı durumları yaşadım
01 Yorumla
Soran4 ayne gibi , evlendiniz mi peki. Takıldığınız ortamları bilmek istiyorum merak ediyorum muhafazakarlar ne yapıyor erkek olanlar
Gizli Üye(25-29)4 ayBuyrun benim alkol içki kumar yok ve 5 vakit namaz
021 Yorumla
Soran4 ayinternetten tanışmayı kabul eden biriyle olmayın size önerim
Cevap sahibi4 ayİnternetten tanışmak kötü bir şey değil günümüz teknoloji çağı
Soran4 ayhayır islamda böyle bir şey yok
Cevap sahibi4 ayİslamda teknoloji olmsmış olabilir mi. Bazı şeyleri gününe uyarlayacaksın. Tanışırsın sonra kafalarınız uyuşursa kahve içersin konuşursun beğenirsen devsm edersin. İnternetten tanıştın diye kötü bir şey olacak değil
Cevap sahibi4 ayİslam da faiz de faiz olan yerin önünden geçmek de yok ama maaşımızı bankadan almamız gerekiyor o zaman git elden iste veriyorlar mı hayır. Bu minik bir örnek
Soran4 aymaaşınızı kuveytürkten alabilirsiniz
Soran4 ayama mümkün olan her fırsatta uzak durmanız gerekiyor ve komple terk ederseniz bir yolun çıktığına inanıyorum müminlerinde böyle yapması gerekiyor bence maaşınızı bankadan çekmeye kadar red içinde olursanız maaşınızı elden verecek bir iş çıkartır Allah karşınıza bu şekilde düşünmeniz gerekiyor
Cevap sahibi4 ayMaaşını nereden alacağın sorulmıyor çalıştığın kurum nere ile anlaşmalı ise oradan alıyorsun. Emekli maaşı değil bu istediğin yere taşıyasın.
Soran4 ayben tanışmaya kahve içmeye sohbet etmeye karşı değilim ama sosyal medyadan tanışmak yine de riskli sosyal medyada vakit geçiren özellikle böyle biryerde olan şüphelidir
Cevap sahibi4 ayİslamda sigorta yok, Müslümanlar sigorta yaptırması caiz değil müslüman arabası çarpınca külliyen zarar görsün ama. Müslümanlar hiç geliştirmesin kendini.
Cevap sahibi4 ayBu dediğin yasal değil ve iş yerinin ceza yemesine kadar gidiyor çünkü bankadan yatırmayınca Vergi kaçırmaya gidiyor. maalesef dediğin gibi olmuyor
Cevap sahibi4 aySende böyle bir yerdesin sende mi şüphelisin. İyi insanlar hiç mi yok?
Soran4 aysiz islam için yasak olan ve durabileceğiniz en uzak noktada kalmakla mükellefsiniz zaten
Soran4 ayben muhafazakarım ama sana göre şüpheli olmalıyım öyle olması gerekiyor sizinle tanışırken olacak olan muhabbet sınırı aşabilir bilmiyorum tamamıyla uzak durmam gerektiğini hissediyorum peygamberimiz demiş ya şüpheli olan bir konu varsa uzak durmanız iyidir
Cevap sahibi4 ayNe kadar uzak kalmaya çalışırsan çalış bir yerden yakalanıyorsun. Senin dediklerinin yüzde yüz olması için şeriat gelmesi lazım o da :)
Soran4 ayAllah sana başını derde sok demiyor ki yapabildiğinin en iyisini yapmalısın banka işlerinden maaştan pek anlamıyorum ona göre yorum yapardım belki
Cevap sahibi4 aySen, ben birey olarak tabi ki önlemlerimizi alacağız. Gerisi Allah'ın takdiri. Ve burası internet diye kişilere ön yargı ile bakmak gerekmiyor. Günün sonunda kimin nerede nasıl bir konumda olduğunu bilemeyiz.
Soran4 ayevet gelmesi lazım, ama olmadığı için yapabildiğimin en iyisini yapıyorum Allahın izniyle
Soran4 aydoğrudur
Cevap sahibi4 ayAllah karşına en iyilerini çıkarsın
Soran4 ayAmin sizinde
Gizli Üye(25-29)4 ayKnk dua edicen bu devirde cookkkk zor millet düzgün erkk bulamiyo
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Onların burada işi olmaz
03 Yorumla
Soran4 ayburada aramadığım orada kocaman yazıyor zaten
Soran4 aygidiyorum zaten
4 ayCuma namazı çıkışlarında bulabilirsin
03 Yorumla
Soran4 aybaşını kaldırmayan birisi beni görmez
- 4 ay
Omuz at
Soran4 aynamahremm
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Burdan bulursun herkes imam olur şimdi
03 Yorumla
Soran4 aybiraz okuma yazmanızı geliştirin ya da okuduğunu anlamak için biraz daha kitap okuyun internetten aramıyorum diye yazıyor
Soran4 ayiyi bari
4 aySenin istediğin şeylerin karşılığı bende var
010 Yorumla
Soran4 aybenim istediğim şey internetten tanışmak istemeyen biri ve okuduğunu anlayan birisi
- 4 ay
İnternetten tanışmaya neden karşısın
Soran4 ayislamda yok böyle bişey
- 4 ay
Helal çerçeve sinde olursa neden olmasın
Soran4 ayböyle bir sitede bana gerçekten güveniyor musunuz
- 4 ay
Evet insan insana güvenip inanması gerekiyor Allah'a inanan bu sitede yokmu herkes aynı mı
Soran4 ayherkes aynı değil ama riskli
- 4 ay
Doğru haklısın ama temkinli olabilirsin
Soran4 ayşüpheli şeylere sizde yaklaşmayın bence
- 4 ay
Saygı duyuyorum
Gizli Üye(36-45)4 aydini nikah yapıp... dikkat et
02 Yorumla
Soran4 ayAllah seni de sapkın düşüncelerden kurtarsın ne diyeyim
Cevap sahibi4 aydüşme ahmetim
Gizli Üye(30-35)4 ayKiriterlerin neler eğitim ve iş beklentin nedir?
03 Yorumla
Soran4 ayben kendimi tanıtmak için yazmadım sorumu düzgün okuyun lütfen
Cevap sahibi4 ayKendini tanıt demedim zaten seçimlerimiz bizi yönetir onun için soruyordum sorumu silin
Soran4 ayanlamadım
Gizli Üye(36-45)4 ayEn güvenilir birinin vesile olması oluyor genelde
00 Yorumla
4 ayBizde sizi arıyoruz ama nasıl denk gelecez
04 Yorumla
Soran4 aysiz anneniz vesilesiyle bulabilirsiniz ama kızlar bulamıyor pek
- 4 ay
O zaman sizde anneniz vesilesiyle bulabilirsiniz fjskdk
Soran4 ayannemle zıt olduğumu söylemiştim
- 4 ay
He pardon, nasıl birisini arıyorsun
4 ayTam aradığım eş keşke beni bulsa
02 Yorumla
Soran4 aysorduğum sorunun cevabı değildi ama neyse
- 4 ay
Bul beni
Allah gönlüne göre versin
01 Yorumla
Soran4 ayAmin
Gizli Üye(18-24)4 ayArkadaş olabiliriz
05 Yorumla
Soran4 aymümin biri karşı cinsle arkadaş olmaz
Cevap sahibi4 ay24 saat birlikte gezmicez sanaldan sohbet edicez oda mı ters 😀
Soran4 aykomik geliyorsa yeni kız arayışına girebilirsiniz
Soran4 aysanaldan neler oluyor bilmiyor değilsiniz komiksiniz
Cevap sahibi4 ayGülümse o zaman
- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
4 ayÇok zor işin
02 Yorumla
Soran4 ayonu sormadım
- 4 ay
Dua et o karşına çıkar
4 ay😌😌😌😌
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Gerçek muhafazakâr erkeklerle nasıl tanışabilirim, nereden ve nasıl başlamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım