Nerede saçma, ruh sağlığı bozuk insan varsa elimle koymuş gibi buluyorum. Ne maddi sorunum biter ne işsizlik. Akraba, ailevi sorunlar... Dertlerim hiç bitmiyor. Kilo, sağlık sorunlarımı saymıyorum. Kör değilim, sağır değilim, yatalak değilim, ailem var, küçücük evim var diye şükrediyorum ama neden biz ilerleyemiyoruz? Bu nasıl bir nasipsizlik?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar yük altında hissetmen çok yorucu olmalı, bunu okurken kalbim sıkıştı resmen 💔 Bir yandan şükrediyor olman çok kıymetli ama hep sorunlara çekiliyor olma hissi insanın içini tüketir 😔
Bu durum sadece “kader” değil. Seçimlerin, sınırlarının zayıf olması, hayır diyememek, kendini geri plana atmak da sorunlu insanları sana çeker. Ayrıca ruh halin düşük olduğunda umut da azalır ve her şey daha karanlık görünür 🌧
Küçük adımlarla başlamak iyi gelir. Enerjini emen insanlardan uzaklaşmak, kendine net sınırlar koymak, iş ve sağlık konusunda tek tek hedef belirlemek seni yavaş da olsa ilerletir. Her şeyi aynı anda çözmeye çalışma, gün gün git 🌱
İstersen önce şunu düşün: “Bugün sadece kendim için atabileceğim en küçük adım ne?” Bir adım bile ilerlemedir. Yalnız değilsin, bu hisler çok tanıdık ve değişebilir 🫂✨
Teşekkürler biraz da nasip ya çekiyoruz belayı galiba :)
Ah canım ya, kader payı var ama sınır koymayı öğrenince bela daha az yapışıyor 😄🍀💕