Karma spor salonu yuzunden iliski bitirmek abartı mı, sorun bende mi?

Kız arkadaşımla 3 senelik ilişkiden sonra ayrıldık sonra 2 sene sonra tekrar barıştık. Kız erkek karışık salona gidiyordu, salon mimli bir salon. Oradaki hocanın birisi de hatta konuşmaya çalışmış, bir kere de izinsiz şekilde hareket gösterirken temasta bulunmuş. Bu olaydan sonra gitmiyordu, o hoca artık yokmuş diyerek tekrar gitmeye başladı. Başka bir salon önerdi bana, sadece kadınlara yönelik olan ya da o salonda kadın seansı var, öğleden sonra 3’e kadar oraya gitmesini istedim, kendisine güven sorunum yok ama kız arkadaşımın öyle bir ortamda bulunması beni rahatsız ediyordu. Kendisi de akşam kız arkadaşlarıyla gittiğini söylüyordu, bu yüzden gitmek istediğini belirtti. Konuşup çözmüştük, dediğim gibi yapacaktı ama sonradan geri kendinden ödün vermek istemediğini, bu şekilde mutlu olamadığını söyledi. Bu konuyu açınca saygısızca konuştu bana, germe beni falan da deyince ayrıldım, kendime saygısızlık ettiğimi düşündüğüm için, çünkü ben sorunumu dile getirmeye çalıştıkça kabalaşmaya başladı, kendiyle ilgili güven sorunum yoktu, kendisini kısıtladığımı da düşünmüyorum ama özledikçe hatayı kendimde aramaya başladım

Karma spor salonu yuzunden iliski bitirmek abartı mı, sorun bende mi?