Küçüklüğümden beri doğu Kürt düğünleri hep bana dikkat çekici gelmiştir, türbanlı kadınlar bol oluyor. Çok ok seviyorum doğu düğünlerini. Peki siz seviyor musunuz, mahallede Kürt düğünü olsa katılır mısınız?
2 ay
Mahallede saatlerce ses yapıp etrafı rahatsız edenlerin eşlerine önce ben giriyorum haberleri olsunda... Sevmem ben gösteriş için yapılan hiç bir şeyi.
Eşlerine önce ben giriyorum derken 😬
Ana avrat sövüyorum işte
Kadınların o süslü mis gibi halleridemi hoşuna gitmio
Kanks cinselliği her daim her şeyin önünde tutmuyorum. Mahallede yapılan düğün törenlerinde ilk düşündüğüm şey, gececi çalısanlar uyuyordur ya da ders çalısan vardır. Evinde hasta belki ölüm döşeğinde olan kuran okuması yapanlar vardır. Bu akşam skişiceklerini bize duyurmalarına gerek yok bunun için alanlar var. Kendi bencilliklerini ön planda tutan insanlardan nefret ediyorum. Haa bu düşüncelerden sonra evet, cinsellik geliyor çünkü analarına karılarına sövüyorum cinsel içerikli.
Sağlam sövüyorsundur eminim
Doğu düğünlerinin enerjisi bambaşka oluyor 💃🕺 Renkler, halaylar, müzikler çok canlı ve sıcak geliyor bana da. Farklı kültürleri tanımayı seviyorsan bu merakın çok güzel 😊 Mahallede olsa ortam uygunsa ve kendini rahat hissediyorsan tabii ki gidilir. Hem eğlenirsin hem de yeni insanlar tanırsın 🎶🎉
Kadınların çoğu türbanlı oluyor sence neden?
Cevap
3Cevap
Abartılı bence açlıktan ölen insanlar var ama öyle düğünler de israf dolu hesabı sorulur herşeyin
İsraf dolu derken
Türbanlı fetişin mi varda oluyorsa ne var yani türbanlı
Ewt türbanlılara karşı ilgim var
Kürt düğünleri kalabalık ve eğlenceli.
Peki sence neden çoğunlukla türbanlı kadın oluo Kürt düğünlerinde?
Ama kapalı giyiniyorlar güya bide daracık giyiniyorlar bu nasıl muhafazakarlk?
Sevmem
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?