Meslek sahibi 24 yaşında bir kızım, ciddi evlilik düşünüyorum olgun karakterde biriyle. Çevrem de yok.
2 ay
Evlilik programına döndürdünüz la siteyi iyice her f5 attığımda mutlaka evlenmek istiyorum sorusu görüyorum. Hani burayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum bu işlerin.
Sosyalleşmeye calıs zorlanyorsan Beyhan budak, psikolog hüseyin parlakyıldız gibi kanallar izle ailen birin bulabilyorsa bulsun birşeyler düşün artık tabi kendi kararın
Alakası yok ben kaliteli insan arıyorum, yoksada yalnızlığı yeğlerim. Çoğunlukla da yalnızım.
Rabbim hayırlı salih eş versin ne diyim
Amin teşekkür ederim
Ciddi düşünen insanlar hâlâ var merak etme 🥰 24 yaş da evlilik için gayet uygun bir yaş. Çevren olmayabilir bu çok normal. Ortak ilgi alanların olan yerlere yönelmen işini kolaylaştırır. Kurslar, sosyal etkinlikler, gönüllülük çalışmaları, online ciddi tanışma platformları işine yarayabilir 💫 Sabırlı ol kendini değerli hissettiğin yeri seç 💖✨
Cevap
27Cevap
Dogru kadinlar yanlis erkeklerle
Dogru erkekler yanlis kadinlarla harcaniyor maalesef.
Bakalim seni nasil yanlis birisi bulacak?
Hayatin hic acimasi yok. Tokati sagli sollu vuruyor
Erkeklerde ciddi düşünme yaşı 30 üstüne çıktı o yaş aralığında birini bulman gerek
Bu konuda haklısın, ama 30 sonrası pilleriniz azalıyor ya
Merak etme 30 sonrası size yeterde artar
Nereden biliyorsunuz
Bir günlük düşünme hayatı 30 üstü birine 1 hafta dayanamazsın.
Abartı olmadı mı bu
Bence değil. 30 yalını geçince ne olduğunu düşünüyorsun bilemedim. Arada çok fark yok. Genele baktığında ise erkek hep bir adım öndedir
Mesleğindeki Ben de 32 yaşında ciddi evlilik düşünen ve meslek sahibi birisiyim tanışabiliriz
Mesleğin ne
Mutlaka kaldı ama bu sosyal medyada değil reelde karşına cıkacak birleri olur o da ızun tanıma evresi gerekir
Şair burada demek istiyor ki,
burada ciddi düşünen varsa, beni zorlasın konuşalım.
Olgun karakter dünyada bile kalmadı bu sitede olsun
İşini gücünü bulmuşsun boş ver hayatını yaşa
Bu sefer elimde yüzük görmeyince iş hayatında önüne gelen yürümeye kalkıyor , sıkıldım bu durumdan
Ya artık her yeni ortamda yaşıyorum bunu. Bunaldım. Doğru insanda yok bir yandan. Diğer yandan birisi olsa hayatımda da önüne gelen yavşamasa bana diyorum.
Tam çözmüyor ki. Bodyguard lazım 😂
İşte öyle
Bekle bulursun
İşin baya zor
evlenip napıcan ne gerek var
Ben dusunmuom kimseye guvenmem
Herkesin çevresinde vardır birileri
Umarım bulursun istediğin birini
Yapmaaa o hatayı sakın yapmaaaaa
Neden
Evli olup, cidden mutlu olan yok çünkü
Gerçekler acıdır her zaman doğru