üni kazandım, okuyorum şu an. Hem okuyup hem evlenmek iyi olmaz mı? Ne sosyal çevrem var ne çok arkadaşım, aslında bir taraftan bu yüzden de evlenmek istiyorum.
2 ay
üni kazandım, okuyorum şu an. Hem okuyup hem evlenmek iyi olmaz mı? Ne sosyal çevrem var ne çok arkadaşım, aslında bir taraftan bu yüzden de evlenmek istiyorum.
Evlenirsem bu yaşta, bir daha asla sosyal hayatın olmaz herkes seni garipser bu çağda bu yaşta evlenirsen
Toplumdan sürekli bu yaşta mı evlendin sorularını duydukça topluma çıkmaya da çekinirsin
Daha olgunlaşmadın bile yeni yetişkin oldun bekle de kararların oluşsun. Bu da ancak hayatı deneyimlemeye başladıktan sonra mümkün olacak
Aslında iyi olur ama herkes okumayı çok iyi bir şey sanıyor erken evlenmeye karşılar okuyup evliliği ertelediler kariyer yaptılar bu yüzden mutsuzlar ama farkında değiller bu yüzden geç evliliğe teşvik ediyorlar
sosyal bi insan olmadıgım icin evlensem daha mantıklı olur gibime geliyor sonrasında gec kalıcam hissi oluyor
Evet doğru olur evlenmen
18 yaşında olmak tek başına erken ya da geç değil ama kararın çok büyük 🧠💔 Üniversite dönemi hem seni hem hayattan beklentilerini tanıdığın zaman. Sırf yalnızsın diye evliliğe yönelmen riskli olabilir 🥺
Önce kendini keşfet, sosyal çevreni biraz geliştir, partnerinle uzun süreli gözlem yap. Dilersen söz nişan düşün ama hemen evliliğe koşma derim 💍✨
Cevap
14Cevap
Şu an erken gibi görmezsin ama İleride pişman olursun
neden pisman oliyim ki
Çok fazla örnek var çevrende de vardır belki
Yoo iyi şöyle düşün çocuğun büyürken çok genç olacaksın
Canım benim ne güzel üniversite kazanmışsın sakın böyle bir hata yapma sev aşık ol ama çok erken daha üniversiteyi bitir , ilk eline al mesleğini sonra olur bu işler
sonradan olunca cok gec kalmıs gibi hissedecekmişim ve kendime göre birini bulamayacakmışım gibi geliyor sosyal cevremin az olusundan dolayı evlenirsem üniden biriyle evlenirim diger türlü birini bulmam cok zor
Canım evlenirsin daha erken benim tanıdığım 30 yaşındaki insanlar daha evlilik düşünmüyor evlilik sandığın kadar kolay değil hayatını yaşa gez toz genede senin hayatın sen bilirsij
Sakın öyle bir hata yapma.. Süreçle neyi sevip sevmediğini kendin de kesifte olacaksın.. Yoksa çok şey icinde ukde kalacak
Benimle evlenir misin ciddiyim. Mutsuzum maddi olarak gücüm var
Sen desene şuna kudurdum yaa
sen evlen bakma ona buna
Evlenip yemek temizlik mi yapmak istiyorsun
Evlensen okuyamazsın ki zorluk çekersin
neden
Ergen irisisin erken
Çok erken
Erken
erken
Çok erken
Talip var mı