Benim yalnızlık, param ve gücüm olmadığı için ailem bile beni yalnız bıraktı.
2 ay
Benim yalnızlık, param ve gücüm olmadığı için ailem bile beni yalnız bıraktı.
Yalnızlık çok zor seni anlıyorum ben de benzer şeyler yaşadım ve yalnızlık gerçekten insana acı veriyor seni anladığım için seni yalnız bırakmak istemiyorum eğer muhabbet etmek ister konuşmak istersen Ben hep buradayım bunu bil
Bakıyorum herkes arkadaşlarından çevresınden bahsedıyo zoruma gidiyo, çok sağol, sende konuşmak istersen yaz.
attım
Yalnız bırakılmak en çok insanın içini acıtır 💔 Ailenin bunu yapması da ekstra ağırdır ama bu senin değerini asla azaltmaz. Gücün ve paran yok diye terk edilecek biri değilsin 💪
Küçük de olsa kendine bir rutin kurman önemli. Yürüyüş, günlük tutma, çevrimiçi sohbetler, hobi grupları çok iyi gelir 😊 İstersen duygularını biraz daha anlat ben buradayım 💬💖
Cevap
4Cevap
Bizim para yüzünden değil vicdan sevgisizlik ten ötürü yazıklar olsun onlara değerim yok resmen
Ben ailemden sevgi görmediğimden yanlış insanlara güvendim, bir erkekle ilişkim oldu ve hayatımı kaydırdı.
Evlenmek bişey değil iş ana baba olabilmek.
İkinci dediğin aynen
Paran olduğunda herkes seni sever
Daha dün kız kardeşim yanımda ağlıyodu ablamla kavga etmişti, dışarı çıkıp yürüdük sakinleştirdim, 48 saat geçmedi ablama yakınlaştı 100 bin tl veririm dedi yanımda çalışırsan, dükkan açıcak, bu da politik davranıyorum diyo, şimdi de bana yüz vermiyo.
Hahaha para işte
Tabi ki, ölene ah vah edeninbile bi yüzü paraya bakıyo.
Aynen öyle
O kadar memlekete gittim bayramda, babamın ablama bi taht yapmadığı kaldı, mangallar gitti pideler geldi güveçler gitti kebaplar geldi, biride senin canın ne istiyo demedi bana, şimdide bayramda gel diyolar.
Sende onlara tavrını koy duvarını koy
Valla işimi alınca ayrı eve çıkıcam ne ararım ne sorarım 2 evladı onlara yeter.
aynen öyle yapıcam kimse ciddiye almıyo beni
Yapılanları unutma cici kız
Ciddiye alınacak biri ol ama bu sefer de sen onları ciddiye alma
unutur muyum, faydam olmadı diye dışlıyolar.
ablamın ya da herhangi birinin yanında sözü dinlenen ben olmuyorum o kişi oluyo hep geri plana atılıyorum.
İleride menfaatleri için senin içinde aynısı olacak o zaman onların yanında durma işte
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
O hesap dönecek bekliyorum
Bekle elbet dönecek
Nasıl yalnız bıraktı
Sana yardımcı olabilirim İstersen bu konuda ben de yalnızım
Ailen nasil bıraktı
Baya annem babam bile ciddiye almıyobeni
Ablam dükkan açıyo kız kardeşim de hoca olacak üniversiteye, herkes beni görmezden geliyo.
Onun için gerekli belgeler lazımdı sertifika vs evde o motivasyonu bulamadım.
İstanbul
Sonrayla olmaz ki deneyimim bile yok, bi şekilde bu boşluğu doldurmaya çalışıyorum.
sağol teklifin için
Üzüntü stres
İnsanı en çok bitiren o zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?