Annem ve babam bize hayatı dar etti napmalıyız?

Babam bir şirkette ortak, aylık gelir 200 veya 300k. Babasız büyüdüm, annemi aldattı çok küçükken, başka kadının yanına götürdü beni ama bize bakmıyor, 1 kuruş bile girmedi elime.

Asıl konu, çalışmamıza engel oluyorlar. Ablam hangi işe girse kötüleyip oradan çık diyorlar, ben iş bulduğumda orası kötü olmaz deyip engel oluyorlar. Öbür işler zaten bizi almıyor. Yağmurda sırılsıklam iş aradım, mahvoldum. Her neyse, tüm bunları yapıp bize bakmıyorlar, bizi aşağılıyorlar siz adam değilsiniz, çalışmıyorsunuz diye. Eve gelip şu hale bak, bir kuzenleriniz gibi olamadınız diyorlar. Gerçekten yoruldum, vücudum hassas, bünyem alerjik olmasına rağmen her işe başvurdum ama sonuç yok.

Gerçekten günlerdir açız, karbonhidrattan midem yanıyor, faturalar birikti, kıyafetler bile birikti, kimse bizi duymuyor, görmüyor. Akrabalar bizle dalga geçiyor, çalışmıyorlar normal tabii diyerek ama yemin ederim iş arıyoruz, sokak sokak gezip de.

Onlara uygun iş değilse bizi tehdit ediyorlar.

Anneme gelirsek, o kadın bizi asla savunmadı, bir kere ağzını açmadı bu haldeyken. Kardeşimin üstünden nafaka bile istemedi o adamdan 😂 Hâlâ gülüyor, ağlıyorum anne yapma diyorum, umursamıyor bile. Gel, devletin verdiği avukatla dava açalım diyorum tık yok, ne yapacağım.

Güncellemeler
2 ay
abim denen adam babamla beraber çalışıyor 80k geliri var o da yediğimiz şeylere gülüyor para istesem 400tl atıp dönüşü olacak ama yazıyor bana
Annem ve babam bize hayatı dar etti napmalıyız?