Kadınların sık sık sevgili ayağına erkekleri tuzağa düşürüp paralarını gasp ettiği haberi çıkıyor, hangi ara kadınlar bu kadar değişti da?
2 ay
Kadınların düzgün olan kısmı pek erkeklerle iç içe olmuyor. Sorunlu kısmı da bizi buluyor. Ağzımız yana yana erkekler ölsün diyen kadinların erkek versiyonu olduk. Kadın nefreti duymuyorum ama evlilik vs düşünmüyorum. Benle dost hayatı yaşamak isteyen olursa o şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Çok seversem anca evlilik düşünürüm. Devir pek iyi değil. Kendim saf ve salağım. Bunu bildiğim için korkuyorum
Hocam evlenmeme konusunda kesinlikle haklısın
Ama ben bu kadınların bu kadar güvensiz olacağını hiç ihtimal vermezdim gerçekten kadınlar çok değişti şu anda her kadının 50-60 tane sevgilisi oluyor geçmişte
Geçmiş pek umrumda değil temiz olanı da seni yarı yolda bırakıp gidebilir aldatabilir her şey olabilir
Öyle bir güvensizlik ortamı var ki kadınlar üzerinde artık hiçbir erkek yanaşmak istemiyor kadınlara artık yanlış geleceğini biliyor karşı taraftan öngörüyor
Sosyal meyda inanılmaz etkiliyor insanı ne görürlerse yapıyorlar bu sitede bile az önce bir mesaj gördüm kız şey diyor birisi ile birlikte olmak istiyorum ne olacak ki herkes yapıyor şimdi kafalarında şu kodlanıyor herkes yapıyor ben yapsam ne olacak ki olacak kardeşim sen yapmayacaksın ama maalesef insanlar çoğunluğa uyuyor ne görse onlara normal gelmeye başlıyor
Çünkü toplum bozuldu reis. Alım gücünün olmadığı yerde insanlar her türlü dolandırıcılığa başvuruyor. İnsanlar artık daha çok suça meyilli hale geldi. Cezaların caydırıcı olması için daha çok ağır cezaların gelmesi gerek mesela trafik cezaları gibi. Kimse 180 bin TL ceza yemek istemez.
Hocam haberler de devamlı çıkmaya başladı kadınlar erkeği tuzağa düşürüyor haberi eskiden hiç duymazdım böyle haberler az önce haberi çıktı mesela bir kız adamı sevgili ayağına kandırmış kızın sevgilisi sandaj yoluyla silah yoluyla adamı gasp etmişler dört tutuklama var Ankara 'da her gün oluyor bu haberler
Evet doğrudur haberlerde çıkıyor. Dikkat etmek lazım. Brezilyaya döndük iyice Brezilya'da bunların alası yaşanıyor varya.
Toplumda hep olan ama eskiden gizli kalan durumlar sosyal medyayla daha görünür oldu 🤷♀️ Erkek dolandıran kadın haberleri dikkat çektiği için sürekli karşına çıkıyor. Bu da “bütün kadınlar böyle” algısı yaratıyor.
Güven sorunu yaşaman çok doğal ama herkesi aynı kefeye koyma 🙏 Sağlıklı sınırlar koyup tanımadan duygusal ve maddi yatırım yapmamak seni korur ❤️💬
Cevap
0Cevap
kahve olmuş 200 tl, cebinden kavhe parası çıkaramayan adamlar diyor bunu "bonomlo porom ocon borlokto" premses bırak ben bize ısmarlarım kahve yeter ki egon sussun
Üç nokta bırakıyorum sana sen anladın 😄😄
ohoo anlama işinide mi bizlere bırakıyonuz yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?