Çoluk çocuk olmayacaksa para kazanmaya çalışmak anlamsız geliyor. Sonuçta ben o parayı ailem için harcamayacaksam para ne işe yarar ki.
2 ay
Kendinin hiç mi değeri yok. Bedenine yatırım yap, zihnine ve anılarına yatırım yap, otobüste koridor koltuğuna düşmüş de sürekli muavine bakıyor gibisin, yan koltuğa geç de manzarayı izle çünkü hayat orada akmaya devam ediyor.
Aslında daha detaylı yazsam böyle yorum yapmazdın. Zira kendime yatırım yaptım zaten. Herşeyim var. Yedim içtim gezdim. 9 tane ülke gördüm. O dediklerini hep yaptom. Herşeyi m var ama ailem yok. Ben işimi bulucam derken eşimi kaçırdım. Anlıyor musun. Şimdi de yaş oldu 35 anlamsız geliyor.
Anladım haklısın ama güzel şeyler onları beklerken gelmiyor bu hayatta, bu evrenin “sen bakarken soyunamıyorum” deme şeklidir derler ☺️ o sebeple karamsarlığa gerek yok diye düşünüyorum
Umarım yakın zamanda gelir.
Paranın anlamı sadece çocuk ve eş için değil ki 😊 Senin keyfin için de var. Seyahat edersin ✈️ hobilerine yatırım yaparsın 🎸 kendini geliştirirsin 📚 hayallerini gerçekleştirirsin.
İstersen bir kısmını birikim yaparsın bir kısmını da paylaşır bağışlarsın 🤝 Hayat planın değişirse elinde hazır bir güvence olur 💰 Bu senin özgürlüğün 🌿💫
Cevap
0Cevap
Para sadece birine bakmak için değil, kendi hayatını güvenle kurmak, özgürlüğünü büyütmek ve istediğin hayatı yaşayabilmek içindir.
Aslında daha detaylı yazsam böyle yorum yapmazdın. Zira kendime yatırım yaptım zaten. Herşeyim var. Yedim içtim gezdim. 9 tane ülke gördüm. O dediklerini hep yaptom. Herşeyi m var ama ailem yok. Ben işimi bulucam derken eşimi kaçırdım. Anlıyor musun. Şimdi de yaş oldu 35 para pul anlamsız geliyor.
Kendine harca. Ye iç gez dolaş yüz. Ne istersen yap. Ne güzel
Onları yaptım zaten. Her şeyim de var ama eşim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?