Ben günaydın demezsem günaydın demiyor. Ben selam vermezsem o da vermiyor. Sadece ben dediğimde karşılık veriyor. Bu durum rahatsız edici olmaya başladı.
2 ay
Ben günaydın demezsem günaydın demiyor. Ben selam vermezsem o da vermiyor. Sadece ben dediğimde karşılık veriyor. Bu durum rahatsız edici olmaya başladı.
Sende umursama başkasıyla konuş
Bu durum gerçekten can sıkıcı ve kendini değersiz hissettiriyor 😕 Önce kendine karşı net ol. Sen zaten nazik ve iletişime açık görünüyorsun 👍
En sağlıklısı mesafeli bir nezaket kurman. Günaydın de ama ekstra çaba gösterme. Beklentini düşür. Uygun bir anda da “Aramızda bir sorun mu var?” diye sorabilirsin. Açık iletişim işe yarayabilir 😊
Cevap
6Cevap
Ben olsam selamımı verip enerjimi sabit tutarım, karşılık gelmiyorsa da mesafemi koyup kendi huzurumu onun gelgitlerine bırakmam.
Peki o sana hiç vermiyorsa sıfırdan? Yani o başlatmıyorsa?
Yani demek istiyorsun ki o zaman ben de selam vermem hiçbir şey demem. Doğru anladım değil mi?
Sende konuşturma. Belki kız rahatsız oluyor. Belki de olmuyor ama sen konuşturmadan konuşmuyorsa sende onunla diyalog kurmayı kes
Rahatsız neden olsun? İnsan mı yiyoruz biz. Bugüne kadar gayet iyi anlaşırken durduk yerde sohbeti kesen biri euh hastasıdır
Kızın ne düşündüğü smde değil. Sen kadın merkezli bakışla düşünüyorsun. Bakış açını hiç beğenmedim ve çok feministikçe buldum. burada ayrımcılığa uğrayan benim. Sen ise onun rahatsız olması ihtimali üzerinden konuyu değerlendiriyorsun. Ortada bir rahatsızlık varsa kızın davranışlarından rahatsız olan benim. O kim köpek ki ben onun peşinden koşucam. * gitsin
Kimse kimseyle muhatap olmak zorunda değil sana selam verme zorunluluğu yok
Ben var dedim mi?
Oğlum sırf kızı savunacam diye saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Ben soruda neyi sormuşum. İyi oku. Ayrıca bu kız başta benimle konuşuyordu. Durduk yerde sohbeti kesmesi bir anormal. Bir sorun mu var ne oldu dedim. Bir şey yok diyor bir de danga lak. Akıllı insanın yapacağı bir iş değil bu pek
iyide kimse kimseye günaydın demek zorunda değilki. iş yeri orası, demekki sadece iş arkadaşı olmak istiyor seninle.
Öyle arkadaşlık batsın. Ben daha muhatap olmam o kaşarla
Ayrıca başta benle konuşuyordu. Birlikte araya çıkıyorduk. Birileri bunu dolduruşa falan getirdi herhalde. Benim bu kızla hiçbir sorunum yoktu başta. Sonradan böyle davranmaya başladı
bu senini ilk işin filanmı? bir düşünceni tavrını beğenmemiştir. ya da keyfi yoktur. illa aranızın iyi olmasına gerek yok. kaşar demende çok yanlış.
Gayet doğru. Bilmiyorsun ne olduğunu
Sen de bir şey deme görmezden gel
O bana selam verirse cevap vermeyeyim mi?
Sana selam verirse ver Allah'ın selamını al
Yani bu durum da garip olmaz mı? Konuşmuyor konuşmuyor keyfi estiğinde selam verecek ben de alıcam öyle mi? Kız zaten dindar bir kız değil. Çekici veya güzel de değil. Açıkçası umurumda olmayan bir kız. 1 ay boyunca benle konuşmadı. Yanımdan geçti selam vermedi. Hani defalarca yaşandı bu durum. Ben böyle bir kişiyi küs sayarım. Ha zıt gitmek de istemiyorum ama ben daha hiç konuşmayacağım bu kızla. Bayram zamanında tatil vedalaşmasında iyi bayramlar demişti ben de iyi bayramlar diye karşılık verdim. O en son. Başka konuşma başlatmadı. Aynı şekilde davranıcam herhalde. O konuşursa konuşucam sadece ve onda da başta biraz görmezlikten duymamazlıktan gelmeyi düşünüyorum. Özellikle bana seslenirse 2 inci kere belki o zaman cevap veririm kaba olmamak için. Bu kızlar dengesizler hocam. Durduk yerde benimle konuşmaması için hiçbir neden yok. Cidden anormal bir kız. Psikolojik sorunları mı vardır nedir artık bilmiyorum
Neyse o durum beni bağlamaz. Ben kendimi korumaya bakarım. Allah ona da sağlık versin ne diyim
Bırakıp yoluna bakman gerekiyor
Sende konuşma
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar