Düşüncelerimi evrime dayandırıyorum vs. dedi, moderniteye karşı olduğunu söyledi. Bana saçma geldi, böyle bir düşünce nasıl olabilir?
2 ay
Düşüncelerimi evrime dayandırıyorum vs. dedi, moderniteye karşı olduğunu söyledi. Bana saçma geldi, böyle bir düşünce nasıl olabilir?
ateistlik özgün bir düşüncenin sonucu değil ateistlik medya ve çevreyle insanlara pompalanan bir şey günümüzde ve bu kişiler kendileri araştırıp bu sonuca ulaştıklarını sanır ama aslında sadece birilerinin herhangi bir dine karşı neden bu böyle böyle olsa daha iyi olmaz mı diye kendi dar bakış açılarıyla yorumladığı yorumları benimseyerek ateist olurlar ve bu onlara tatlı gelir çünkü yaşayıp ölecek ve yok olup gideceklerini düşünürler bu kişiler bu sayede özgür olduklarını düşünürler muhafazakar olabilmeleri için bu insanların ateizm in neden böyle medya ve algı ile pompalandığını görmesi lazım ve nedenlerini anlaması lazım
Ateist birinin muhafazakâr olması mümkün tabii ki 😊 Çünkü ateist olmak sadece tanrı inancı taşımamak demek. Muhafazakârlık ise daha çok geleneklere, aile yapısına, toplumsal değerlere bağlı olma hali 🧩
Evrime inanıp moderniteyi eleştirebilir. Bilimsel düşünen herkes modern hayatı sevmek zorunda değil. Sana tuhaf gelmesi çok normal ama kendi içinde tutarlı olabilir 👍✨
Cevap
8Cevap
Hayır olamaz namaz kılıyor mu oruç tutuyor mu ona bakmak gerek gadası
Niye olmasın din muhafazakarlığı ayrı sosyolojik muhafazakarlık ayrı bişey herkes muhafazakar olabilir
Çok zor olmaz onlardan
ufak bi çarpılma olrusa anında dönüyolar :)
Ona mı aşıksın
Olamaz
snammn
Mal aw
Gö/tünle düşününce ortaya bunlar çikiyor:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?