Tavsiye versen bile tripleniyor, başarılı biri görünce aşağı çekmeye çalışıyor falan.. Bir insan bu kadar ezik olmayı kendine nasıl yakıştırabiliyor?
2 ay
Tavsiye versen bile tripleniyor, başarılı biri görünce aşağı çekmeye çalışıyor falan.. Bir insan bu kadar ezik olmayı kendine nasıl yakıştırabiliyor?
Biz onlara ezik diyoruz onlar da bize ezik diyor. D Ülkede hiç kimse hiç bir şeyi kabul etmiyor. Adam inşaat mühendisliği okumus gelmiş bana diyor ki ''ben su mezunuyum sen ne mezunusun'' Tamamda oğlum konumuz felsefe inşaat yapsaydık o zaman sen bilir kişi olurdun diyorum küfredip gidiyor. Herkes okul okuyunca herşeyin experti zannediyor kendini. Hani bu konuda bile bir sidik yarısı içinde ehueheuheu. Bence bir baltaya sap olamamsı kişiler sahip oldukları o ufacık şeylere tutunmaya çalısıyor. Ve evet bu çok ezikçe.
Bir de şey versiyonu var, sen yaşamışsın birşeyler, görmüşsün, geçirmişsin inatla inanmıyor. D Nasıl küçük bir dünyası var ise senin o şeyi yaptığını sana konduramıyor. D O yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bizim ülkenin en büyük sorunu ''bilmiyorum'' diyememek ve kendini herkesten daha bilgili zannetme sorunu :D
Kanıtı değil sunmak popona soksan anlamıyorlar. D Savunduğum bir konuda kanıt sunamıyorsam o konuda konusmam mesela ehehe. Adam diyorsun ki al bak benim kaynaklarım senin kaynağın ne? Kaynak ''mabadı'' :D Buna rağmen devam ediyorlar kardeşim. Valla sevemedim bu zamanı :D Benim dönemim insanlar şey derdi, ya ne kadar bilgilisin oğlum keşke bende bu kadar bilgi sahibi olsam. Şimdi 18-19 yaşında bebeler gelip sana bilmişlik taslıyor :D Sen ne bk bilirsin ki diye eheheheh
g. tlerine yazıyorum ''popona '' diye çevirmiş sistem eheheh
E. i. c için teşekkür ederim
Çekememezlik;insanlar statü veya zeka olarak kendinden üstün birini görünce aşağılık kompleksine giriyor direkt savunmaya geçiyor anlamsız konulara giriyor kendini yükseltmek için vs bu gibi insanlar fazlasiyla ezik konumuna düşüyor evet.
Bu hissettiğin şey seni çok yoruyor olmalı 😔 Toplumda bu tavırlar hep vardı ama sosyal medya ve ekonomik sıkıntılar şu an daha görünür kılıyor. İnsanlar kendini yetersiz hissedince kıyas yapıp başkalarını aşağı çekerek rahatlamaya çalışıyor. Sen kendi duruşunu koru 💪 Enerjini çeken ortamlardan uzaklaşmayı seç. Kaliteni bilen insan zaten yanında kalır 😊🌿
Cevap
0Cevap
Doğru çok kişi var öyle özellikle burada görünce sinir oluyorum
Güzel bir şey başladığında hemen seni aşağı çekmeye çalışıyorlar
insanların algıları kapalı ya. boş ver bunları dert etme kendine 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar