Ankara’da eşimle evliliğim için maddi çıkar gözetmeyen gerçekten güvenilir bir hoca bilen var mı?

Ben Ankara 'da yaşıyorum 4 senelik evliyim ve son 7 8 aydır delirme noktalarına geldim sürekli kavga ediyorum sevilmiyormuşum gibi hissediyorum ki eşim şeker gibi mükemmel bir insandır

Ani krizler geçiriyorum eşime durduk yere hakaretler ediyorum sinirlendirmeye çalışıyorum psikolojik destek aldım ilaçlar kullandım ama bir faydası olmadı en son bir hoca buldum ki son zamanlarda herkes kızım bir hocaya git belki biri bir şey yaptırmıştır vs diye konuşuyordu birini buldum gittim

Bana üzerinize eşine ve sana yapılmış 2 tane büyü var ve ben 20.000'den aşağı bozamam dedi bir ot ismi söyledi ondan alacağım falan dedi ama benim başıma ilk defa geliyor böyle şeyler inandım ve yok

Daha da kötü olmaya başladım her geçen gün Ankara 'da yaşıyorum çok mükemmel durumu olan bir ailemiz yok güncel ekonomi belli ve tanıdığı bildiği olan biri var mı gerçekten ilmi iyi olan para talep etmeyen yardımcı olun nolur çok kötü durumdayız

Güncellemeler
2 ay
Eşimi çok seviyorum ki o da beni gerçekten çok seviyor 1 tane çocuğumuzda var yani bunun doyup doymamakla alakası yok lütfen iğrenç pislik yorumlar yapmayın zor ve kötü durumda olduğumuz için yazdım gerçekten çok kötü zihniyette insanlar yazmasın anlayan birileri inşAllah çıkar ve destek olur.
Ankara’da eşimle evliliğim için maddi çıkar gözetmeyen gerçekten güvenilir bir hoca bilen var mı?