Babaanne, anneanne, dede vs.
Lanet anneannem maalesef bize geldi, kafayı yememek için zor duruyorum, 2 haftadır ömrümden 20 yıl gitti, defolup gitmesi için toplu duanızı alırım
Babaanne, anneanne, dede vs.
Lanet anneannem maalesef bize geldi, kafayı yememek için zor duruyorum, 2 haftadır ömrümden 20 yıl gitti, defolup gitmesi için toplu duanızı alırım
Cevap
5Cevap
Uzak durmaya çalış yanına gitme daha az canını sıkar
Mesleğimi yapamıyorum bundan dolayı evdeyim ve baş başayız bütün gün daha berbat bir şey var mı
Iş bulmaya bakim en temizi yoksa bu gitmez diyo zaten herkese kız evde diye ohhh mis bana güvenipte geldi sanki baş belası
Mesleğimizide yapamıyoruz nerden tutsak elimizde kalır çok sağol yorumun için
Allah razı olsun
Onlar huysuz olurlar ama yaşlarına ver kötü konuşma
Defolup gitmiyoda hayatimda en sevmediğim kişi olabilir
Bak ilerde yaşarsın aynısını kötü konuşma öf bile demeyin diyor Allah azze ve celle sabırlı ol
O yaşa kadar yaşayacağım ne malum saygida kusur etmiyorum ama nefret ediyorum Allah'ın bildiğini kuldan saklicak değilim
Yanlış yapıyorsun sırf bu sözünden dolayı bile o yaşa kadar yaşarsın etme sabırlı ol sen güzel konuş
bir şey bildiğin yok işiniz gücünüz yargi ahkam kesmek başka bir şey değil
Peki Allah yardımcın olsun
Uzaktan konuşmak kolay çeken bilir stresten sıkıntıdan mide ağrısından duramıyorum kramplar giriyor mideme ama bı siz biliyorsunuz herşeyi
Bak yaşın kaç bilmiyorum olay ne onuda bilmiyorum ama bildiğim bişey var ki insan yaşlandıkça çocuklaşır evet belki sizin huzurunuzu bozuyor belki bilerek yapıyor ama Allah onlara öf bile dememizi istemiyor sende yaşlanacaksın bugün ki sağlığın gidecek o nedenle sen tatlı dilli olmaya gayret et
bir şey yaptığım söylediğim yok sevmiyorum ve burada içimi döküyorum dünyanın en vicdanlı insaniyim ama sevmedim mi yapacak bir şey yok
Tamam sevme bize içini dök hatta gel bize bağır ama onlara belli etme tamammı anlaştık mı
bir şey yapmadigimi elli kere söyledim zaten keşke herkes sevmediğini böyle bakma
Dördü de öbür tarafta yaşıyo 😂
Keşke benimkide öbür tarafta yaşasa
Hangisinden ne fayda gördük ki zaten
Dedelerimi katmiyorum ama anneanne tam bir baş belası
Bizimkilerin hepsi aynıydı, Biz de dedeme baktık ama gıcık birisiydi, Çekilecek dert değildi
Bizde kadınlar öyle tam tersi bı bu baş belası kaldı işte geri kalanlara Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun
Allah sabır versin size, Bide aynı odada kalıyosanız iki misli sabır versin 🙏🤗
Kalmıyoruzda şuanda çalışmıyorum malesefki evde baş başayız o yüzden deliriyorum yaaa böyle
Ben hayatta hem başkasının evinde kalıpta bide o evdeki insanlara ileri geri konuşamam, Gerçekten anlamıyorum nasıl bi yüzsüzlük
Işe yaramazin teki gördükçe deliyorum ve 5 tane oğlu bir tane kızı var ve bil bakalım kimde kalıyor yüzsüz
Napıyo mesela, Laf mı söylüyo
Amann yazdıkça sinirleniyorum tek duam tez zamanda defolup gitmesi
her şey gönlünce olsun 🙏 🙌
Allah razı olsun
Öyle denilir mi la ben kalması için ısrar ediyom
Bu tam bir baş belası boşuna demiyoruz herhalde
Niye ki naptı
Konuştukça deliriyorum yaşlılar tam bir baş belası heleki bu
Anlatsana
napıyorki anneannen?
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde böyle bir enerji olunca nefes almak bile zor geliyor 😔 Anneni suçlu hissetmeden kendini de koruman lazım. Onu kötülemeden “Ben çok geriliyorum, sakin kalamıyorum” diye açıkça konuşabilirsin 💬
Gerektiğinde odana çekil, kulaklık tak, kendine mini kaçış alanları yarat 🎧 Bir de annenle kalış süresi konusunda sakin sakin sınır konuşman çok işe yarar 💆♀️💜