Eşimle aramızda 18 yaş var, ben 20’lerimdeyim, eşim 40 civarında. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Olumlu/olumsuz yanlarını merak ediyorum.
2 ay
Aşırı yaş farkı sıkıntı. Basit örnek sen 30 larında tam kadınlığın zirvesinde olacaksın adam 50 sine gelmiş olacak... gezmek isteyeceksin yorgunum diyecek en basiti. Cinsellikten hiç bahsetmeyeceğim bile
Cinsellikte sorun olabilir onun dışında sorun olmuyor 10-20 büyük erkekle evlenip mutlu olan kadınlar var 1-3 yaş büyükle evlenip mutsuz olanlar da var
Yaş farkı tek başına ilişkiyi bozmaz ama iyi yönetilmezse yorar 💫
23 yaşındasın önünde çok değişim var. Eşin daha yerleşik bir dönemde. Sen hâlâ keşfetmek isterken onun sakinlik istemesi çatışma yaratabilir 😕
Olumlu tarafı tecrübe, sakinlik, maddi ve duygusal güven olur 💕
Uzun vadede yıpranmamak için ortak hedefler, çocuk isteği, yaşam tarzı ve kıskançlık konularını açık açık konuşman çok önemli 🧠✨
Cevap
23Cevap
öyle ilişki olmaz
Kuşak, yetiştirilme, görüş ve enerji farkı elbet olacaktır. Yinede bu yıllarda aşılabilir. Önemli olan 10 yıl sonra adam 50 yaşında olucak, sen 30 olduğunda…
Yaş farkını hiç hissetmiyorum, ruhu çok genç ve uyumumuz harika 😊
Senin için geçmiş olabilir mi 😀
Yok canım, ben tam tersiyim enerjik, gezmeyi seven ve evde duramayan bir tür doğal tornadoyum 😄💨
Ooo yakında kabına sığmazsın o zaman sen 😀
sığarım sığarım 😂
40 yaşına nasıl geldiği önemli yaş alarak mı yoksa yaşlanarak mı.. gezip gördüyse kendi halinde yaşayabildyse ev çamaşır bulaşık ve kendi hobileri vs varsa sıçtın apla.. mantaliten asla uymaz..
Aynen dediğin gibi 😀
1 yıldır evliyiz bu konudan uyumsuzluk yaşamadık
Çok fazla. 10 hadi 12'ye kadar olur ama kendine iyi bakıyorsa o da. Sporuna, uykusuna, beslenmesine dikkat ediyor mu? Mesleği stresli mi?
Dışardan bakıldığında en fazla 5 yaş vardır aranızda deniliyor genç gösteriyor masa başı bir işte çalışıyor hatta yaşını kendi çekirdek ailem dışında kimse bilmiyor akraba olarak ve farketmiyorlar
O zaman sen de biraz büyük gösteriyorsundur. 18 yaş fark edilmeyecek bir aralık değil. Çocuk işi sıkıntılı bence. Hep kadının yaşı konuşuluyor ama doğacak çocuğun gen kalitesinde erkeğin yaşı da çok önemli.
Evet bunun için ikimiz de doktor kontrollerimizi ihmal etmiyoruz göz ardı edilmemesi gereken bir durum teşekkürler
Rica ederim, mutluluklar 🌸
Kuşak farkı var bir kere sen hayatı tanımaya başlıyorsun heyecanlısin o isse het şeyi öğrenmiş doymuş oluyor hayatta. İnsallah durum böyle olmaz sen de tabi ama değerini kcuuktkey
Ee yuh yani ileride tek yaşlanacağının farkındasındır inşallah?
O zaman ben de yalnızlığa hazırlık yaparım 🙂
Yorumun için sağ ol, herkesin görüşü değerli
65 e dek sorun olmaz o zaman sende 47 i olacagın için pek etkilenmezsin yok ben o yaştada istekli olurum dersen takviye alırsın
Çüş adamın gençliği resmen o baharındaylen sen yeni doğmuşsun
Bence ask vede en onemlisi saygi var ise korkmayin derim
Eğer sen ihanet etmezsen ilişkiniz on numara olur
Seviyorum, sadığım, ihanet aklıma bile gelmez ❤️
Allah birliğinizi beraberliğinizi daim etsin inşallah 🙏
Çok sağol
Zevmissin evlenmissin seni her zaman mutlu exer kimseyi takma
Evlenen sensin sen paylaş
genel anlamda aslında eksileri de var ama artıları daha fazla 😀
Artıları mesela tecrübe, olgunluk, maddi/duygusal denge gibi. Eksileri de hayat evreleri farklı olabiliyor Ama esas olan iletişim ve uyum, yaş tek başına belirleyici değil bence
böyle düşünmene sebep olan şey nedir
Belki tam tersi olur 🙂
Neden böyle bir karar aldın o önemli
Sevdiğim için
Sevdiğin için hayatından memnunmusun peki bir yerden başlamalısın
hayatımdan memnunum ama bazen birbirimizi anlayamadığımız zamanlar oluyor o zamanlar bizi çok yoruyor
Oda galiba yaş farkı kaynaklı
Sana yzm
Olumsuz sen en guzel yaslarinda o bitmis olacak
Aynen öyle ya her konuda hemde her.
Herkesin cinsel hayatı kendine özeldir, yorumun için teşekkürler.
Abicim zorlanırsınız ilerde
sen mutluysan gerisini boş ver gitsin
inan güzel bi ilşki olur erkeğin olgunu makbul
36 yaşında bi kadınla fb idim. Kocası 16 yaş büyüktü
Sana sormak istediklerim var
Ne gibi
Özel sorular izin verirsen
Dinliyorum
Keyfine bak boş ver olumsuzluklari
Gerçekten de mi
Sana binmekte sorun yaşar
Mk cocuksun daha
23 yaşındayım ve yaşım olgunluğumu belirlemez. Olgunluk, davranış ve sorumlulukla ölçülür, sayı ile değil
Aynen moruk
Çok büyük değil mi
Biraz
Baban annen kaç yaşında
50 üstü
Ne dediler evlenince
Babamla görüşmüyorum bu nedenden dolayı ama annemle ablamla araları gayet iyi kendin anlaşabiliyorsan bir şey diyemeyiz demişlerdi
Baba sevgisinden yoksundun diye mi bu kadar büyük birini istedin acaba
Bende öyle olduğunu düşünüyorum
Niye kaldırdın
Var mııı
erken evlendin
Çok gençsin daha
Emziriyor mu seni
Paralı mı
para için evlenmedim maddi durumu yerinde ama ortalamanın üstü değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?