Kaliteli insanların azınlıkta olduğu toksik bir yer derim, sanırım
2 ay
7 kocalı Hürmüz ya da avını arayan Arizona kertenkele merkezi diyem. Bu arada eski kaos yok zevk alamıyorum sorusuna gittiğim kişiler az seviyeli kaos yapsın lütfen
Burası biraz mahalle kahvesi biraz da kocaman bir lunapark 🎢🤣 Çok toksik ortam da var çok tatlı insanlar da var. Senin bakış açın da çok etkiliyor. Sınırlarını bilirsen ve herkesi ciddiye almazsan keyifli hale gelebiliyor 😊 Kendine denk insanları bulunca burası fena değil 💫
Cevap
1Cevap
Normal site
Toksik ve eğitim seviyesi az kişiler var ya yaşlı ya ergen sürüsü var
Seni burada kimseyle konuşurken görmedim muhtemelen özelde de konuşmuyosundur çizgisini bozmayan ender insanlardansın😊
Yani konuşmuyor derken samimi değilsin sınırın var öyle diyim
Özelden konuşmuyorum kapalı arada bakıyorum ne var ne yok zaman geçirmek için flört amacıyla kullanmıyorum kısaca
Evli misiniz peki?
Evet 2 çocuğum var
Allah bagışlasın ben sizden 1 yaş büyük ve bekarım hayat işte 😁😄
Erken evlendim ben büyük çocuğum benim kadar neredeyse boy olarak
Kaç yaşında evlendiniz 15-16 falan mı?
17 evlilik 18 anne oldum
Desene ben hayata geç kaldım erkek dahi olsam😅
Allah sağlıkla buyutmeyı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar
Amin amin. Gem ya da erken değil kader işi tamemen allah iyiye denk getirsin
Pazar gibi, gören koşuyor gören koşuyor
85 yaşındaki ablamıza selamlar 😅😁umarım şakadan anlayan birisindir
Anlarim evladim
Nasılsın teyzecim 😊
Eh işte. Biraz iyi biraz kötü çocuğum siz?
Benim modum düşük. Kötü şeyler yaşıyorum dünden beri ailemden biri de ölümle cebelleşiyor yoğun bakımda. Daha iyi zamanlarım olmuştu çok ama şu an ıyi hissetmiyorum
Sorduğunuz için saolun 😊
Allah yardimcisi olsun. Çok üzüldüm. İnşallah iyi olur. Şu an kendi derdimden utandim.
Estağfurullah hepimizin derdi kendine büyüktür bende size açmak istedim bana yük oluyordu çünkü
🙂🙂
Üzülme iyi olur inşallah rabbim yardimciniz olsun
Çok teşekkür ederim saolun allah razı olsun☺🥲 çok kaliteli birine benziyorsunuz en azından burdakilere göre insansınız. Sohbet etmek isterseniz ki ben çok ısterrım mesaja her daim beklerim 😊😊🙂
Kusure bakma ama üğe olduğum günden mesaj kutum kapali, belki bir dahaki sefere karşilaşirsak bir yorumda neden olmasinki 🌷
Çok sevinirim tekrar karşılaşırsak kendinize iyi bakın selametle😊🤝🤚
Sizde kendinize iyi bakin hayatta her şey geçicidir bunuda unutmayin sakin 🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?