Günlerdir dua ediyorum, son kez veda etmek için nasibim olmadığını hayat gözüme gözüme soktu, bari son kez sesini duyayım çok istiyorum, özledim sesini, yazsam tersler, istemiyorum der, o da bana yazmaz
2 ay
Günlerdir dua ediyorum, son kez veda etmek için nasibim olmadığını hayat gözüme gözüme soktu, bari son kez sesini duyayım çok istiyorum, özledim sesini, yazsam tersler, istemiyorum der, o da bana yazmaz
Bazen son bir veda isteği aslında vedayı uzatmak olur o yüzden yazamaman belki de seni koruyan bir şeydir o istemiyorsa zorlamak sadece seni daha çok incitir özlemek çok normal ama bazı hikâyeler sessiz biter ve en doğru kapanış da bu olur bırak o ses sende kalsın zamanla acısı azalır sen yazmazsan kaybetmezsin kendini korumuş olursun
Üzülüyorum
Zor durum evet bende benzer bir durum yaşadım son zamanlarda şu an yeni bir ay a girdik inşallah her şey çok güzel olacak
İnşallah
Dertleşmek istersen buradayım
Teşekkür ederim Eig için
Umarım daha iyisindir
Veda da etmeyiver sende
Çok özledim
Ya bırakın bu işleri takılıp kalıyorsunuz ite kopuğa gram anlamıyorum sizleri
Kalbinin ne kadar yandığını satırlardan hissediyorum 💔 Sesini duymak istemen çok doğal ama ondan gelecek olası bir reddi de az çok biliyorsun. Bu da seni daha çok yaralayacak.
Belki içinde tutmak yerine kısa ve saygılı bir veda mesajı yazıp kapatmak sana iyi gelir. “Seni kırdıysam özür dilerim. Hakkını helal et. Yolun açık olsun.” gibi net bir cümle. Sonrasını akışa bırak. Kendini yorma 🌿🕊️💫
Cevap
5Cevap
Son kez zaten yaz gitsin neyini bukadar ince dusumuyorsun
Abi daha önce yazdım konuşturtmadı
Boş ver öyle r daha iyi olursun
Abi yemin ederim çok özledim sadece veda etmek istiyorum
Doğru söylüyorsun onun için hiç bir anının kıymeti yok
Vedalar dönmek için edilir. Böylesi daha iyi. Veda etmeden gitmeniz ikiniz içinde en iyi olanı.
O şu an başkalarıyla mutlu
Veda etmeden öyle unutup gitceksin
Ne için dua ediyorsun?
Son kez sesini duyayım veda edeyim
Sen engelledin adamı neden hala sesini duyayım diyorsun
Engellmedim
Boş işlerle uğraşma
Hiç yazma boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar