Sizce ne olacak biraz bildiklerinizden ve duyduklarınız çıkıp kendi fikrinizi söyleyin ezberlenmiş bilinen şeylerin dışında misalen fikriniz nedir
2 ay
Sizce ne olacak biraz bildiklerinizden ve duyduklarınız çıkıp kendi fikrinizi söyleyin ezberlenmiş bilinen şeylerin dışında misalen fikriniz nedir
Öyle sandığın için ruh bedenden birden çıkmıyor günahkar biriysen ruh bedenden azap çekerek çıkacak imanlı biriysen huzurlu şekilde ruh bedenden çıkacak. Daha sonra Ölünce kabre girinceye kadar ruhun bedenle ilişkisi tamamen kopmaz herşeyi görecek ama engel olamayacak. Yani demek istediğim sevdiklerini göreceksin nasıl yıkandığını göreceksin sana neler yapıldığını göreceksin ama kimseye sesini duyuramazaın kabre girdikten sonra işte tamamen bitecek artık kabir hayatı başlayacak. orada sorgu melekleri münker ve nekir sana sorular sorular kıyamet gününe kadar o mezarda bekleyeceksin bu bekleyiş kimine huzurulu kimine de dar huzursuz gelecek.
Bence ölüm uykuya benziyor. Uyuyunca uyuduğumuzu bilmiyoruz. Uyuduğumuzu sadece uyandığımızda anlıyoruz. Ölüm de böyle bir şey. Ölünce de öldüğünü bilmeyeceksin. Çünkü beyin çalışmıyor. Bilme hali beyinle alakalıdır. Beyin kayıt tuttuğu sürece bilirsin. Kaldı ki uyku da beynin ölmediği halde hala kayıt yaptığı halde bilinç hali uyuduğunu bilmez. Ancak uyandığı zaman uyuduğunu anlar.
Ölüme yakın olan bazı insanların anlattığına göre böyle bir şey yaşanıyormuş tam hatırlamıyorum araştırabilirsinn
Ölüm hepimizin kafasını kurcalıyor ve merak etmen çok doğal 💭✨
Ben kendi açımdan şunu hissediyorum: Ölürken bir “kapanma” anı yaşayacağımızı ama ondan sonrasını bu bilinçle fark edemeyeceğimizi düşünüyorum.
Belki büyük bir uyku, belki bambaşka bir boyut, belki de huzurlu bir hiçlik 😌🌌
Bu merakın seni korkutuyorsa anda kalmaya odaklanman iyi gelebilir 💚
Cevap
6Cevap
öldükten sonra film biter , sonrası yok.. şansın varsa çiçeğin ağacın gövdesinde gezinirsin enzim olarak..
Ölünce de müzik dinleyebileyim gerisi umurumda değil
Detaylı bilgi vereyim
Kimse bilmiyor bunu
evet bılecegız
Bilmeyeceğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?