Üç yıllık ilişkimiz var, karşılıklı yaşıyoruz her şeyi ama son zamanlarda çok fazla abartmaya başladı ben zaten hep onun sözünü dinledim ama iş ev yaptığım dönem iş arkadaşlarımla kahve içmeye gittim 09:40'ta eve gir dedi ben de tamam dedim sonrasında kardeşim beni alacağını söyledi ben de o zaman onu bekleyeyim dedim erkek arkadaşıma da söyledim neden kalkmıyorsun kalk eve geç saatin geçti uçacak mısın demeye başladı neyse sonrasında eve gittim saat 22:15 gibi eve girdim kardeşim aldı ertesi güne kadar yazmadı etmedi görüldü attı amacın ne ayrılmak mı istiyorsun dedim hayır o kızlarla iki ay dışarı çıkmayacaksın görüşmeyeceksin dedi ben de kabul etmedim ben senin düşmanın mıyım bir kahve içtim yemek yedim hiç erkek arkadaşım da yok ilk defa söylemediği saatte eve girdim o da inat ben de inat beş gün ayrı kaldık bugün de o kızlarla buluşmayacaksan konuşmayacaksan devam edelim görüşelim konuşalım dedi ama hayatımın her anında bu şekilde ne yapmam gerekiyor çevremdeki insanlara söyleyemiyorum gerçekten çok yanında oluyorum her dediğini yapıyorum yetersiz biri miyim? Kabul etmedim diye beni üç kıza tercih ettin senin önceliğin değilim dedi? Objektif olup bana yorum yapar mısınız?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer