Kocam boşanmayı kabul etmiyor, borç, iddaa, ihanet varken küçük bebeğimle ne yapmalıyım?

4.5 yıldır evliyim, kocam işlerim kötü gidiyor diye bana kredi çektirdi ama iddia oynamak için çektirmiş, devamlı yalan söylüyor, Tinder Gold üyelik almış 2 sene içinde 3 defa farklı dönemlerde bu ne diyorum sarhoştum o sıra almışım sonra iptal ettim diyor, ailesinden para almış ve elden bir sürü borç almış iddia oynamak için başka şeyler de yapmış olabilir, kendisinde HPV var geçmeyen 2 defa tedavi oldu bu yüzden çok fazla şey var ama bunlar ön önemlilikleri, boşanmak istediğimi söyledim devamlı senden boşanmam asla ve seni seviyorum diyor. Aşırı yüzsüz ve arsız bir insan kendisi. Küçük bir bebeğimiz var devamlı sizi bırakmam deyip duruyor baba dokunmasına bile tahammül edemiyorum, devamlı bana yılışmaya çalışıyor midem bulanıyor. Boşanma davası açsam ve aileme yakın bir yere taşınsam dahi peşinden gelirim diyor siz benim ailemsiniz diyor devamlı. Ailesiyle de konuştum kaç defa bu herif düzelmez diye devamlı yapmayacak etmeyecek deyip duruyorlar. Duygusal olarak çok yıprandım. Bu erkekler başta her şeyi çok güzel gösteriyor sonra ne kadar şerefsizlik varsa yapıyorlar. Elimde her şeyin kanıtı var. Sizce ne yapmamalıyım? Fikrinize ihtiyacım var.

Güncellemeler
2 ay
Dertleşmek için yazdım aslında bu yazıyı destek olan olmayan herkese teşekkür ederim
Kocam boşanmayı kabul etmiyor, borç, iddaa, ihanet varken küçük bebeğimle ne yapmalıyım?