Sebebi ne olabilir? Gerçekten mi neşeli, yoksa öyle mi yansıtıyor? Çok tuhafıma gidiyor.
2 ay
Sebebi ne olabilir? Gerçekten mi neşeli, yoksa öyle mi yansıtıyor? Çok tuhafıma gidiyor.
Cevap
10Cevap
Tuhafına gidecek bişey yok kadın sizin rezil oğlunuzun hareketlerini kimseye belli etmiyor ama bi gün patlarsa veya kadese basarsa eşşşeği tersten görür sen kimsin kadını dövüyorsun lannnn hadsizzzz
Kanka ben abimin yaptıklarını tasvip etmiyorum zaten ben abimle kişisel meselelerimden dolayı iletisimi kestim zaten ruh hastası manyagin teki. şiddete her türlü karşıyım ama eşi de ondan beter insanlarin iyi niyetini kullanan dedikoducu görgüsüz kötü niyetli saçma sapan bir tip.
Tövbe kadının psikolojisi iyi değil belli üzüntüsünü içinde yaşıyor dışa yansıtmıyor ben iyiyim mutluyum bir şeyim yok diyor
Ya ağlayarak kaç kez babama şikayet etti babamla konuşmak artık iyi mi geliyor bilmiyorum babamla konuştuktan sonra hep hayatına devam etti
Abinin qk krktersiz miş o kadın dışarı belli etmek istemediği için öyledir
Karaktersiz az kalır insanlık israfı hayatımda gördüğüm en pislik insanlardan biri
Kesinlikle
Kadına şiddetin her türlüsü sinirlerimi bozuyor
Sadece eşine değil bana da pek çok kötülüğü oldu i*tin biri iletişimi kestim bende
En iyisini yapmışsın
Öyle birinin varlığı bile rahatsız edici
Aile evine ziyarete geldikçe dışarı çikiyorum sürekli düşün o derece
qk şrfsizi
Memnun demek halinden
Belki kadin kendi istiyor
onu garipsiyeceğine abini insanlığa davet etsene
Kanka abimin insanlığı belli zaten ben kendisiyle iletişimi kestim kendi kişisel meselemden dolayı adamın ruh hastası olduğunu bende biliyorum
Şiddet iyi geliyor demek 😃
Senin görmediğin zamanlarda gönlünü alıyo
Vuhuuu, Damadın ablasından geline burma bilezikkk :)
😄😄kesin kudurmustur
Şaka bu arada
Demekki oyunun bi parçası
Nasıl
Bellimi etmedi
Dayak arsızı olmuş
Bzısı hoşlanıyor
Hangi kadın bu durumda neşeli olabilir
İlginçmiş, Zevk alıyor olamaz herhalde
Zannetmem ağlayarak babama şikayet etti kaç kez
Bir yerden sonra canına tak edebilir
Hiç öyle durmuyor sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor
Çok değişik bir kadınmış ne diyim :)
sadist iliski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumu görmek seni hem şaşırtır hem de rahatsız eder, çok normal 😔💔
Şiddet gören pek çok kadın dışarıya neşeli görünerek kendini korumaya çalışır. Utanma, korku, çaresizlik, “boşanamam” düşüncesi onu rol yapmaya itebilir.
Sen kardeşi olarak onu yalnız hissettirmeden yanında olduğunu hissettir, yargılamadan konuş, gerekirse profesyonel destek almasına destek ol 🫂✨