Geniş yük taşıyan kamyonların arkasında küçük bir araç takip eder. Yanıp sönen ikaz ışıklarıyla geniş araç yazar. Bunu kardeşime Google aracı diyerek poz verdiriyorum. Sjsjaj şaka şaka. Söylediğim yalanlarla güleriz ajaja
2 ay
Geniş yük taşıyan kamyonların arkasında küçük bir araç takip eder. Yanıp sönen ikaz ışıklarıyla geniş araç yazar. Bunu kardeşime Google aracı diyerek poz verdiriyorum. Sjsjaj şaka şaka. Söylediğim yalanlarla güleriz ajaja
Yalan kısa vadede işi kurtarıyor gibi dursa da uzun vadede güveni kemiriyor. Beyaz yalanlar bazen ortamı yumuşatır ama alışkanlık olursa artık beyaz olmaktan çıkıyor. İlişkide en kritik şey güven olduğu için küçük görünen şeyler bile birikir ve soğukluk yapar. Tamamen dürüstlük de her zaman kolay değil ama dengeyi kaçırmamak önemli.
Yalan ilişkide en çok güveni yıpratıyor 🙃 Küçük şakalar gülüp geçilen şeyler olunca sorun az olur ama alışkanlık haline gelirse karşı taraf neye inanacağını şaşırır 😕 Beyaz yalan da olsa niyet çok önemli. Karşındakini korumak mı yoksa kendini kurtarmak mı buna iyi bakman gerek 💭✨
Cevap
2Cevap
yalan affedilmez.
Yalanın rengi olmaz ama belki ölmek üzere olan birine söylenebilir bilemedim üstüne tartışıp kafa yormak lazım
Yalanlar bence ilişkileri kötü etkiler.
Yalan yalanı doğurur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?