Kafe de tanimadigim bir kiz neden benimle iletisime gecip konusmak, arkadas olmak ister? Normal mi bu?

Geçen kız arkadaşımla kafede buluştuk, tatlı falan yerken bir kız geldi. Merhaba dedi bana. Sizinle bir şey konuşabilir miyim dedi. Şaşırdım, tanışıyor muyuz, çıkaramadım dedim yok tanışmıyoruz ama tanışırız 5 dk hemen şu ilerde konuşabilir miyiz biraz dedi.

Tamam dedim arkadaşimdan uzaklaştık. Cafenin içinde bir köşeye geçtik. Ben de özel bir şey, kızsal bir şey söyleyecek falan sandım beni yakın görüp ya da babam öğretmen öğrencisidir belki selam söyleyecektir dedim hiçbiri olmadı.

Garip oldu biliyorum ama bana sıcak samimi geldin uzaktan. Sen de istersen seninle arkadaş olmak istiyorum. Müsaitsen yarın falan yine burada saati ayarlasak da buluşsak olur mu, hem de tanışırız dedi. Ben de bilmiyorum pek müsait değilim dedim.(kendimi güvensiz hissedince, kızı da tanımayınca kabul edemedim)

İg hesabım vs yok, numaranı istesem dedi. Sen numaranı ver ben sana yazarım belki dedim. Verdi. İletişime geçmeni bekliyorum, çok isterim dedi. Kızın yanında pek kimse de yoktu. Erkek falan. Hani biri için mi ayarlamaya çalışıyor dedim. Tek başına çıktı.

Normal mi bu şekilde. Arkadaşımın yanında da konuşmadı, kenara çekmesini de anlayamadım. O an sormak da aklıma gelmedi. Kız iyi birine benziyordu ama bilmiyorum.

İletişime geçip buluşayım mı sizce? Gerçekten sadece saf şekilde arkadaş olmak, kendine arkadaş bulmak istiyor olabilir mi?

Kafe de tanimadigim bir kiz neden benimle iletisime gecip konusmak, arkadas olmak ister? Normal mi bu?