Doğudaki Kürt düğünleri çok kalabalık oluyor. Kalabalık düğünleri seviyorum. Bizim buralarda düğünler çok az kişiyle oluyor. Kalabalık kutlamalar güzel gibi duruyor dışarıdan. Belki zordur bilmiyorum tabi. Siz ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Doğudaki Kürt düğünleri çok kalabalık oluyor. Kalabalık düğünleri seviyorum. Bizim buralarda düğünler çok az kişiyle oluyor. Kalabalık kutlamalar güzel gibi duruyor dışarıdan. Belki zordur bilmiyorum tabi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eğlenceli ya. Çok zenginlerin düğününe de gittim mahalle arası düğüne de, upuzun bi halay kuyruğunun tadı hiç bir yerde yok. Zengin düğününde valse izlemiştim sıkılmıştım
Zengin düğünleri çok sıkıcı gerçekten. Herkes kasıntı duruyor
Kalabalık düğünlerin enerjisi bambaşka oluyor, haklısın 🎉🕺 O kalabalıkta oyunlar, halaylar, gülüşler çok daha canlı hissettiriyor insana. Ama bir yandan da masrafı, sorumluluğu ve organizasyon stresi fazla olur 😅 Eğer sosyalliği seviyorsan doğu düğünlerinin o coşkulu hali sana çok iyi gelir bence 💃💕
Cevap
8Cevap
Evet kalabalık oluyor ama ailen kalabalıksa oluyor. Yoksa her düğün kalabalık değil
Gel sana güzel kalabalık bir düğün yapalım hangi şehirde yaşıyorsun sen
Hahaha
Çok mu güzelsin bu kadar
Düğünlerimiz kalabalık ve bol altınlı olur
Ay altın varsa ben okeyim 😅😅
Bekleriz bacımsu
Ailem biraz ön yargılı yoksa ben tamamım 😅
İnsan yemiyoruz bize olan ön yargıları bitmedi içimizde yaşamadan etmeden peşin yükümlü insanlar ağzımızı açınca acıtasyon yapıyorsunuz diyorlar sonra lafım size değil ortaya konuşuyorum
Aman böyle mırın kırın oluyor birazcık ama sonra Kürt gelini oluyoruz bircogumuz 😅
Tabi umarım bunlar da zamanla aşılır
Bence de kalabalık güzel
Dışarıdan öyle ama belki içeriden zordur onu da bilmiyorum
Kalabalik yardım edecek artık
1000 1500 kişi katılıyor
Ay yok o kadar değildir ya 😅
Yok artık neresi orası
kem gözlü çok olur kürtlerde
Kalabalik ortamın öyle bir sorunu var evet
Vallahi evlen öyle biriyle
Yok o kadar da değil. Kalabalik ailesi var diye evlenilir mi biriyle ya 😅
Ya bakma cok sadıklar kollar korur senı