O kadar üstüme geldiler ki, usandım ve görücü kabul ettim. Yakında 27 olacağım diye yaşım geçiyormuş. Siz ne yapıyorsunuz?
3 ay
Yanarım yanarım yine bana kalacaksın Havva. Ben 30 u geçtim senin üç senen kalmış. Verilmiş bir sözün var 30 a kadar evlenemezsen Allah ın emriyle diyerek seni istemeye geliyoruz cümbür cemaat bilgin olsun. Sırf sana verdiğim sözü yerine getirmek için çabam yoksa sen de gözüm olduğu için değil yani 😂😂😂
Ailenin baskısı çok yorucu olabiliyor bunu çok iyi anlıyorum 🥺 27 yaş evlilik için kesinlikle geç değil merak etme 💛 Kararı gerçekten istediğin için mi yoksa rahat bırakılmak için mi verdin buna sakin kafayla bak. Görüşmeye gidersen kendini tanımaya odaklan kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Kendi hızına güven ❤️✨
Cevap
16Cevap
boş ver sen milletin ne dediğini gadası
Doğurmayacağım için baskı hissetmiyorum.. 37 oldu.. Baskı yapıyorlar ama mutsuz olacağım bir evlilik yapmam ben..
Tam üstüne bastın. Benim doğurmam için kalan yıl sayısını da hesaplıyorlar.
Gectiğinin bende farkındayım birinin söylemesine gerek yok ama çokda umrumda değil
Baskı yaşamıyorum.
Öyle insanları çevremde tutmuyorum.
Keşke bir siyahi gelse görücü sana bacım. Çok yakışırsınız. Seni çok iyi taşır öyle biri
Ne alaka
Seni görünce direkt yakıştırdım 😄
Resim galerimdeki beraber cekindigim kızları gösteriyorum 😁
Ben öyle yapsam yollu derler
Ahahah
Evlen görücüyle. Hasan ağanın oğlu İbrahim ile köyde davarlarin peşinde dolaş. Çamaşırları bulaşıkları yıka her sene 1 çocuk bence çok güzel bir hayat
Saçmalama ya 😂😂 aşk evliliğinden tek farkı aracı ile yapılması. Ne davarı ne köyü. Tam aksine mantık baskın olduğu için durumu iyi biri. Hiç güleceğim yoktu😂 Allah iyiliğini versin.
Dediğim gibi. 7-8 çocuk yapar
5’e kadar olur. 😂😂😂
Olursun çuval ama 😂
Dizine kadar iner 😂
5 çocuktan sonra pek de umurumda olmaz 😂 hem belki yaptırırım, sen niye düşünüyorsun bunları ya
Bol bol spor yap zaten şu an bile kafam kadar 😂
Sen beni dert etme kardeşim😂
Ciddi diyorum o ne öyle kafam kadar
25 ben daha başlamadı
Gelsin bak vaziyete... Durum gösterir kendini...
cokta umrumdaydi evde kalmak vs
İplemiyorum cevap vermiyorum :D
Ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen
Keşke öyle bir baskı yapsalar
Ee görücü nasıl iyimi
Yarın gelecek, nasıl biri olduğunu sormadım bile. 2 kez görmek istediler bu sefer kabul ettim. Sadece üstümdeki baskılar yüzünden.
Aman kabul et be baktın zengin durumu iyi maaşı güzel napcan Baska
Bakalım ne olacak. İş ciddiye binerse ne b*k yicem bilmiyorum.
Napcan evlen yani daha ne yapcan ki bence kaçırma
Sen niye benden isteklisin😂😂 ahaha
Jsjsjsjw dmyaz anlatım 😂
Bana da yapılmıyor
Normal bir yaş
Pavyonda bodygard oldugum
İcin baskı gelmiyor
erken bence
yaşlanmışsınız adam haklı
Neden evlenmıyorsun
Daha vakti varmış gibi hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?