Evet ben 30 yaşıma geldim ve kimseyle konuşmuyorum, konuşmak da istemiyorum ama evlilik istiyorum. Şöyle görücü usulü olabilir, helal yollardan bir evlilik olabilir sadece.
2 ay
Evet ben 30 yaşıma geldim ve kimseyle konuşmuyorum, konuşmak da istemiyorum ama evlilik istiyorum. Şöyle görücü usulü olabilir, helal yollardan bir evlilik olabilir sadece.
Cevap
11Cevap
30 yaşına kadar tercih edilmemiş hiç erkeğin ilgisini çekmeyen insan zor ilişki yaşar, anca görücü usulü
Tercih edildim erkeklerin de gayet ilgisini çeken biriyim yazan hâlâ var yakışıklı vs üniversiteden mezun olalı 8 yıl olmuş hâlâ onlardan peşinde olanı da var ama ben istemiyorum onları ben görücü usulü istiyorum çünkü en sağlıksi o
Yüzüm çok güzel beğeniyorlar fakat fizik olarak boyum da uzun ama kilo aldım diyete gircem
Çevrene söyle. Olursa olur.
Korkuyorum annemden ya annemin hocalarına arkadaşlarına desem kızar diye
Hem annemi geçtim cekiniyorum
Ya aslında annemin hocası yeğenine beni istemişti ama annem redetti okuyor diye bende anneme kızgınım redettigi için
Yaşım niye geçsin gören zaten 18 gosterdigimi soyluyor tipim küçük gösteriyor evet hatta gerçek yaşımı söyleyince inanamiyor kimse
40 50 yaşında bile evlenen oluyor ne zaman doğru insanı bulursan o zaman bence
40-50 yaşinda da evlenilir doğrudur ama hep yaşlı kel göbekli görmüş geçirmiş dul çocuklu insanlara kalırsın. Bak ben de bu sıralar bu konulatı düşünüyorum ben de hiç evlenmedim. 35 yaşındayım. karşıma 2. El dul çocuklu kadınlar çıkıyor. Ya da yaşlı kadınlar çıkıyor. Evlilik de gençken güzel ve anlamlı. Ayrıca çocuk yoksa evlilik boş bence. 40 yaşından sonra da kadının kolay kolay çocuğu olmaz. Erkeğin olur amenna ama bu sefer de çocuk gelir 20 yaşna adam gelir 60 yaşına. Çocuğun babası değil dedesi gibi olur. Sağlıklı bir iletişim kuramaz lar. Bunları da düşün.
Elbette kısmetin vardır
İhtmilal tabi ama oturarak biraz zor
Bence bu özel bir konu
Ne mutlu sana temiz biriysen.
Tipin iyiyse görücü usulü Talib çok olur zaten
Tesettüre girdim yeni zamanda zaten ama açık halim erkekler tarafından çok beğeniliyor kapalı halimi tanıdık erkekler girmediği için ona bir şey diyemem tanıdık bayanlar gördü çok güzel dediler bana zaten
Tanıdık erkekler çok beğeniyorsa neden evlenmediler sevgilin hiç olmadı mı
Sevgilim çok oldu zaten hâlâ akıllarında kaldigim erkekler var meslekleri de var ama ben istemiyorum onları benim aradığım beş vakit namazını kılan kıymet bilen istiyorum
Aynen aynen sevgililerizle her haltı yiyip sonra görücü usulü 5 vakit namazında adam arayın
Tövbe eden biri ders çıkaran birini Allah affediyorken sana ne düşüyor senin haddine ne
Herşeyi soracak karşında ki ona ne diyeceksin adam böyle birini arasa neden görücü usulü istesin dışarda milyonlarca var
İyide tövbe etmiş insanın söylemesi gerekmiyor çünkü Allah ortenin günahını örtüyor bir kere hata islemisim tövbe etmişim bida islememek için sanki erkekler Cokmu temiz temiz olan varsa oda gider temiz kadınlara tabi bu zamanda temizini bulmakta zor öyle zamanda yaşıyoruz ki Yusuf peygamber gibi iffetini koruyan zor bulunuyor bakire veya bakirse de illaki bir haltlar işlemiştir gençliğinde sonuçta
Bakire olmadığını söylemeyecek misin sürpriz mi olacak adama
Aileler bulacak anca
Annem de gelen talipleri kapattı zaten sonra bida nasıl olur bilmem
Çevrene söyle moruq
Evet olur
Nerelisin
Çevrende yok mu
Çevreme söyleyeceğim de annemden korkuyorum
Annemin arkadaşları çünkü hocaları falan
Beş vakit namazını kılan mesleği olan Allah korkusu olan beğendiğim biri olsun istiyorum
Benden iki yaş büyük olabilir iki yaşta küçük olabilir iki yaş küçükten fazlası olmasin aynı yaşta da olabiliriz iki üç yaş buyukte olabilir ben 30
Ama ben sosyal medyadan istemiyorum kimseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik isteğin çok doğal ve kesinlikle mümkünsüz bir durumda değilsin 🧡
Görücü usulü veya aracıyla tanışma tam da senin yapına uygun olabilir 😊 Aile büyüklerin ya da güvendiğin insanlar bu konuda destek olabilir.
Yine de kendini tamamen kapatma. En azından iletişim kurmayı biraz olsun güçlendirmen evlilikte seni çok rahatlatır 🫶✨