Bence erkekler yiyin yatın, şükredin ki karşınıza böyle bir kadın çıkmasın yoksa ömür boyu yalnız kalırsınız.
3 ay
Bence erkekler yiyin yatın, şükredin ki karşınıza böyle bir kadın çıkmasın yoksa ömür boyu yalnız kalırsınız.
Cevap
18Cevap
Yanlış, "erkeklere" para yediren hatta kaptıran binlerce "kadın" var, haberlerde veya gündüz kuşağı programlarında bunu görüyoruz
Onlar +50 üstü teyzeler
Sen öyle san
Kendinize hiç mi saygınız veya kadınlık gururunuz yok, para, ev ve arabaya mı "satıyorsunuz" kendinizi, meşhur zemgin erkekler ile birlikte olan kadınlar gerçekten mutlu mu zannediyorsunuz.
Ne alakası var ya ev araba için kismeyle olmayız. Babamızdan gördük çok şükür
İkisi hatta üçüde var ama hayatıma alacağım biri bunlara kafayı takmış biri olamaz
Sevgilimin evi arabası vardı 4 yıl kendi evinde pompaladım
Demek ki senin daha çok vardı kaldi ki öyle kızlar herkesin altına yatar zaten onda değilim ama iş evlenmeye gelince evlenmez yani parasını kocasına yedirmez rahat takılır
İlk sevgiliisiydim
Evlenmek istiyordu ben istemedim
Sen zengin miydin omu soruyorum
Zenginsem yatacak mıyız 😂
Aq onu mu söylüyorum bir kadının evi arabası varsa evsiz arabasız bi erkeğe bakmaz diyorum bakarsa da erkek ondan daha zengindir demek ki
Benden daha zengindi
Yav he
Babasının yalısı vardı
Ya ister inan ister inanma abileri de İngiltere de yaşıyordu tek kızdı burada
O kadar şeyi var senin gibi maymun tipli biriyle niye olsun mantıksız
Tipimi görmedin ki
Tahmin etmek zor değil
Ne alaka 😂
burada ünlü bile var arada takılıyor
burada olup da yakışıklı erkek mi var ne alaka diyor birde
Aynen
Ha yani mecburiyetten ortadan kalmayın diye mi erkeklere bakıyorsunuz
Nasıl istiyorsan anla evi arabası olan Bi kadın kolay kolay bir erkeğe bakmaz kaldı ki karşıdaki erkekte de eziklik psikolojisi oluşturur
Aynen öyle harika beyin
Bakar var ornekler bazen kalp bunundinlemez
İğrenç bir düşünce net bir şekilde haksızsın...
Sen hiç erkekleri sevmiyor musun?
Sevmiyorum
Neden ki bazen bir erkeğin şefkatli kollarında olmaya ihtiyaç duymuyor musun?
İyyyy
Koluna sçayım
Yalnızlığınla nasıl başa çıkıyorsun yoksa kadınlardan mı hoşlanıyorsun doğru söyle
Yok hoşlanmıyorum kızlardan
Mutluyum yalnızken
Yaş ilerledi hormonların galip geldi, sevgi istedin ne yapacaksın
Hormonlarım erkeklere yükselmiyor işte aq anla sevmiyorum diyorum
Şu an öyle daha sonra öyle olmayacak ama sen de bunu anlamıyorsun evlilik programlarında yıllarca koca aramış bulamamış teyzelere mi döneceksin peki
Erkeğin burnunndan getirir oylesi
Benimkinin her şeyi var
haksızsın arabayla mı sevişcez
Genel olarak öyle
Eminmisin herşeyi kendi yapamaz bence
Neden ögle bir şey dedin şimdi
Para için evlenilmez
İçin evlenilmez ama olmadan aşkından ölsen de yine evlenilmez
Kadınlar para için evleniyor
Alakası yok
He he öyle sonra boşanıyorlar
haklısın
Hala bazı erkekler "erkeklerin evi arabası olmalı derken kadınların da aynı şekilde" diyor da hani mantıken düşün hiç mi kafa çalışmıyor bunlarda kadının evi arabası olsa erkeği napsın Allah aşkına
Yanılıyorsunuz
Niye baksin
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediğin bazen doğru olabiliyor ama her kadın için geçerli değil ❤️ Kendi evi arabası olan kadın çoğu zaman erkeğin parasına değil karakterine bakıyor 💁♀️ Güvende olduğu için de ezilmeye tahammülü kalmıyor. Erkekler de rahatına düşkün olunca çatışma büyüyor 😅 Özetle sorun para değil saygı ve denge 💔🚗🏡