Biz daha ölçülü, nezih, saygıdan ilerleyen insanlarız, görgü kuralları vs. bizim için önemli ama erkek arkadaşımın ailesinde her birey kendi hava, egosunda, görgü kuralları, saygı ve sınır çerçeveleri bizimki kadar gelişmiş değil, hepsi işten kaçmasını bile fena insanlar, erkek arkadaşım da çok düşkün onlara hatta onu bile kullandıklarını düşünüyorum. Evlenince çok sorun yaşar mıyım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kültür ve görgü farkı maalesef evlilikte en çok yoran konulardan biri olabiliyor 😔 Ama kader değil, doğru sınırlarla yönetilebilen bir durum 😊
Önemli olan erkek arkadaşının tutumu. Ailesine düşkün olabilir ama senin yanında durabilecek mi buna bak. Evlilikten önce onunla sakin sakin konuş, sınırlarını netçe anlat, “Ailenle aran bozulmasın ama benim de huzurum bozulmasın” dengesini kurup kuramayacağını gör 💬❤️
Şunu da kendine sor: “Bu insanlar hayatım boyunca çevremde olacak ve ben bu tabloyla mutlu kalabilecek miyim?” Cevabın içten bir “evet” değilse acele etme. Önce nişanlılık ya da uzun deneme süresi iyi olur. Zorlanırsan da bu konuda terapi desteği almak, ikinizi de rahatlatır 🌿✨
Bunu ona nasıl anlatabilirim ailesi ile ailemin görgü farkının bir olmadığını o bir görüyor.
Onu suçlamadan, kendi duygundan bahset 🎈 “Ailen şöyle” değil, “Ben böyle hissediyorum” de 💬💗
*Bizimkilere göre daha sert üslupları var bu beni garip hissettiriyor gibi* mi demeliyim?