O ben oluyorum, herkeste bu dürüst olmaz, yalnız seviyorum napim. Hem ilgi hem gözümü doyuran bir eşim olmadığı, hem erken evlendiğim için bunu tetikleyen şeyler olduğunu düşünüyorum. Çözümü de yok napim
3 ay
O ben oluyorum, herkeste bu dürüst olmaz, yalnız seviyorum napim. Hem ilgi hem gözümü doyuran bir eşim olmadığı, hem erken evlendiğim için bunu tetikleyen şeyler olduğunu düşünüyorum. Çözümü de yok napim
Çözüm ilgi açloğını doyuracak sana senin beklentini karşılayacak istediğin biri ile sohbet muhabbet olabilir. Bunu hemen cinselliğe dökecek çok kişide karşına çıkacaktır. Ama önemli olan aradığının beklentine göre karşılanması belirleyecektir.
Erken evlenmek ve ilgisiz bir eş kalbinde kocaman bir boşluk yaratmış belli 😔 Haklısın zor. Bu açlığı başkasıyla doldurmaya çalışmak ilk etapta iyi hissettirse de uzun vadede seni daha da yaralayabilir ❤️🩹
Önce duygularını netleştirip eşinle açıkça konuşman önemli. Gerekirse online terapi desteği al. Kendi hayatını da zenginleştirmeye odaklan hobiler arkadaşlıklar kendine bakım 🧘♀️🌿 Zor ama çözümsüz değilsin 💛
Cevap
8Cevap
bir çok kadın ya da erkeğin erken yaşlarda evliliğinden kaynaklı sorunlar genelolma sa da yııllar geçince keşkeler çok oluyor pişmanlıklar
Bakın nedenlerini tam bilmeden çözümü zordur yani anlık kararlar hiç bir zaman doğru sonuçlar vermeyebilir
İlgili, akıllı ve seni tatmin edecek bir partner çıkar karşına
Oluuurr
Aynı sorunlar. Bende libidosu yüksek oldukça fiziği düzgün bir erkeğim ama eşim libidosu yerlerde. İlgi desen sıfır nerdeyse. Olmuyor işte
Farklılık olsun diye düşünerek eşinin hoşlandığı seylerı yapabılırsın ha durum cidden vahimse daha genıs dusunmek gerekir.
İlgiye aç birinin ihtiyacı ilgidir..
Boşanmayı düşündün mü
Bul birini hayatına devam et bence zor değil
Sana Ben lazımım demek ki 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?