Öncelikle merhaba hesabı eşim ile ortak kullanıyoruz yani bayanım sorun şu komşumuzun iki çocuğu var ve kızı bir gün bize gelmek istedi ben de tamam gel dedim ardından oğlan kardeşi de geldi ama bu akşama kadar ne gittiler ne de birileri çağırırdı bu kadın ile de benim bir samimiyetim vs yok birkaç kere aynı ortamda bulunduk onda da benden pek haz etmediği vs anlaşılıyordu bir kere de bir sebepten evinde kahve içecektik daha kahveyi yudumlamadan benim diğer komşuya gitmem lazım diyerek beni gönderdi birkaç defa da benden bir konuda yardım istedi ama en son sana kaldım der gibi cümleler kullandı ben de komşuluktur vs diyerek görmezden geldim ama bu çocuk meselesi uzadı da uzadı çocuklar her gün bize geliyor ki bizim evde çocuk yok oyuncak vs de yok birkaç defa müsait değilim dedim ama anlamıyorlar 5 dk sonra yine müsait misin artık diye geliyorlar özellikle küçük oğlu evde sürekli koşuyor vs
Benden izinsiz TV açıyor evi kurcalıyor 3-4 aydır böyle birkaç defa kadına dedim bugün müsait değilim vs ama o gün yine gönderiyor sonra bir gün kapıyı açmadım ve şok çocuk kapı arkasından diyor ki ayakkabıları burada yani evde şu an inanamadım ya resmen ayakkabımı gözetliyor bir defa da marketten dönerken kapımı dinlediğini fark ettim neymiş ayakkabım oradaymış evde olabilir miyim kadınla samimi değilim şikayetçi gibi bir şey de diyemiyorum son gelmelerinde almadım ama sorunun büyüğü şu ki geceleri uyuyamıyorum sabah ne zaman uyusam kapı ziline uyanıyorum yarım saat kapımı çalıyor kadın da bir şey demiyor zaten bende değillerse diğer komşudalar ama en çok bana gelmek istiyor çocukları
Kapı zilinden nefret eder oldum geçen hastayım kırk kere açana kadar çalıyor mecbur tamam gel diyorum müsait değilim dersem gün içinde akşam da dahil müsait misin diye yine geliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Komşu çocukları konusunda çok bunalmışsın bunu hissettim 💔 Sürekli zil çalması kapını dinlemesi evini karıştırması inan zorlayıcı bir durum 😞
Net ve sakin bir sınır çizmen şart. “Artık eve oyun oynamaya gelemiyorsun kapımı çalmayacaksın” diye çocuğa da anneye de tek seferde açıkça söyle. Sonra kapı çalsa bile açma ve kararlı ol 🙏
Gerekirse zilin sesini kıs ya da bir süre kapat bu senin alanın senin huzurun 💆♀️💕
Valla ai onu da dedim gelmeyin diye ertesi gün yine aynı kapimdalar
Ah canım ya, iyice arsızlaşmış durum 😒🚪
Artık “gelmeyin” değil, “bir daha kapımı çalmayacaksın” diye net söylemen lazım.
Annesine de, “rahatsız oluyorum, çocuklarını artık bana göndermeni istemiyorum” de, yumuşatmadan 💬
Kapıyı çalsalar bile açma, içinden üzülsen bile kararlılık şart, yoksa sınırını delip geçerler 🙅♀️
Gerekirse zil sesini kıs, hatta bir süre tamamen kapat, senin uykun ve huzurun onlardan daha önemli 💖🌙