Böyle diyenlere denk gelmiştim üniversite okurken ama sağ görüşlü olup kızın birini içirip içirip kız sızıp kalınca tecavüz eden sağ görüşlü birini duymuştum ilerleyen zamanlarda. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi? Bir de içirip içirip kızdan faydalandığını benim sınıf arkadaşıma (arkadaşım erkek.) kendi anlatmış. Ondan beridir ben de konuşmuyorum demişti arkadaşım. Böyle Müslüman olunuyorsa ben dinsiz olmaktan onur duyarım.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten dinden tamamen uzak Atatürkçü bir kesim var, bide Atatürk'ü sevmeyen islamcı bir kesim var. Bu ülkede herkes ortasında olmak zorunda toplumsal kültür açısından. Çünkü fikir ayrılıkları toplumu her zaman ikiye böler. Buna engel olmak için toplumun değerlerine saygı duyulması gereken birisi din diğeri milliyetçilik veya solculuk her neyse.
Şimdi açıklama kısmındaki kişi mi Müslüman? 😂😂😂😂Sorarsak 5 vakit namazını kılan, Cuma namazını kaçırmayan biriydi tecavüz eden şahıs da. Ben de tanıyorum o kişiyi ama en başından anlaşamamıştım zaten. Onun için de muhataplığım çok kısa sürmüştü. Dediğim gibi insanları içirip içirip tecavüz etmekle Müslüman olunuyorsa ben dinsiz olmaktan onur duyarım. Onun kıldığı namaz da şovdur. Zaten çok var namaz kılıp yemediği nane kalmayan.
Ondan bahsetmedim genel olarak dedim. Oda ayrı bir dünya zaten.
Solculuk laiklik ve sekülerizmi barındırır. Bunlar İslam'a taban tabana zıt şeyler. Sağcılığın da sıkıntısı milliyetçilik. Çünkü ırkçılık da İslam'a zıt. Ben sağcıyım. Ama Ümmetçi sağcı. Milliyetçi değil
Laiklik de “ din ve vicdan hürriyeti” diye bir madde varken nasıl zıt olabiliyor? Laik biri kimin neye inandığına takılmaz. İsteyen istediği dine inanıp ibadetini yapabilir der. Ha sırf “ din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması” maddesini bilip ona göre yorumlarsanız olacağı bu. Laiklik üç temel maddeyi içinde barındırır. İkisini saydım, diğeri de akılcılık ve bilimsellik. Ayrıca milliyetçilik de herkeste olması gereken , normal bir şey. Milletini sevmeyen birinin ülkesine yararı da olmaz. Bir savaş çıksa ilk o kaçar.
Ne Mutlu Müslümanım diyene. Ben Kemalist ve laik değilim. Haşa
"Dinsiz olmaktan onur" duyarım diyorsun o zaman cehennemde sonsuza kadar azap görmekten çekinmiyorsun demektir. Cehennemde sonsuza kadar azap görmekten korkmayan birisinden mi öğüt alacağız yani?
Allahın indirdiği ile hükmedin. Maide 49
Laiklikle hükmedin demiyor Kuranla hükmedin diyor. Şeriat diyor. Şeriatı savunmayan birisinin Kurandan, İslamdan haberi yoktur. Geç bu inanç özgürlüğü sloganlarını geç. Bu ülkede başörtülü kadınlar ne zulümler baskılar gördü geç sloganı.
Sizin gibi dindar olanların da hali ortada içkili ortamlara girmemeniz gerekiyorken dinen girip bir de üstüne milletin ırzına geçiyorsanız. Bunlar mı cennetlik şimdi? Tecavüz dinen mübah mı? 😂😂
Beni engellesene sen
Atatürk getirdi laiklik ilkesini. Atatürk’ün annesi de baş örtülü. Dediğin gibi baş örtüsü yüzünden Atatürk zamanı zulüm görseler annesi evlatlıktan reddederdi ilk önce ama Atatürk’ün zamanı videolarında bile var baş örtülü olup Atatürk’ü ziyarete gelen ve ona saygı duyan kadınlar. Baş örtüsü 1980’de yasaklanıyor cehalet abidesi. O senelerde de Atatürk ölmüş çoktan zaten.
Tamam, seni kırmayıp engelliyorum.
Din diye bir şey yok ki Müslümanlık olsun