Güncellemeler
3 ay
Boşanıcam dedi dayım boşanmadı herkesin içinde karım birlikte olmuş onla çocuk ondan demiş kürtaj oldu yengem ay ben dok
Güncellemeler
3 ay
annem duymuş hatta amcam sen yengeme sen onunla nasıl yatıyosun demiş şimdi dayım boşanmıyo o amcamlada konuşuyo bunlar ne ayak herkes diyo karınızı bu iki deyusdan uzak tutun bu olaydan önce ben koymuştum evden ikisi evimize geliyodu sürekli acaba orada mı yaptılar yukarda tuhaf sesler geliyodu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalnız biri babanın kardeşi, diğeri annenin kardeşi...
Bence sen kimseden emin olma ve öncelikle kendine çok dikkat et önüne arkana.
Çünkü bu iki aileden de her şey beklenir eğer bu söylediklerin doğruysa
Doğru tabi herkes birbirine girdi ortalık 56 oldu sular daha yeni duruldu dayım boşanmadı halada onlarla muhatap oluyo şaka gibi
Kusurabakma ama ailen kötü kolla qötü
Sen kendini kolla sadece
Onlar iflah olmaz
Ya bundan 4 ay önce hep bize geliyolardı ikisi yukarı gidiyolardı sesler geliyodu ama ben onlarla konuşmuyodum sonra allah allah demeye basladım annem geldi annem kızım çay koy dedi işte ben tam çay koyucam ses geldi ben duymadım sonra annem onlar gidince 3 gün sonra dedi yengeni amcanın şeyine dokunurken gördüm ay benim kaynar sular basımın üstünden döküldü bunlar ne yasıyo ya neymiş sakalasıyolarmış
Ortak kullanıyorlar, baksana amcanla dayın konuşuyorlarmış ne güzel.
Yakında bu durum sizide kapsar dikkat edin. Annende dikkat etsin
Babam kavga etti dedi bugün onlara yapan benim karımada hadi ordan git dedi kavga ettiler baya
Anlaşır onlar anlaşır
Dikkat edin siz
Güvenmeyin sizde kızlar kimseye hayatımın gerçekten şokunu yaşıyorum bir evli amcam dediğim adam daha bu hafta dedikodusu çıkmış kadınla helva kavuruyodum demiş ama bi genç onu pantolonunu kapatırken görmüş aynı şekilde kadınında ondan sonra gömlegini kapatırken görmüş
Sen kaç yaşındasın?
19 yasındayım
Çıtırsın, tabi kilolu değilsen
Kesin bir şekilde senide etkiler bu durumlar, sana da göz koyarlar
Ay yok be
Yok be falan deme
Bu filmin sonunda illaki bu da olacaktır
Malmıyım verim
Her veren mal olsa, ortalık maldan geçilmezdi
Ne günlere kaldık ya, bu nasıl bir aile awk? Amcan, dayının karısını tık tıklıyo
Puuu Allah kahretsin
Ay gerçekten ben şok gecirdim
Ay emin değilim ama sence aralarında böyle bişey olmuşmudut
Avam avam şeyler.
Yasak aşk dayın çocukları varsa DNA testi yapsın
İlişkileri varmış demek ki. Gizli aşk
Bu işte bir iş var, tam Esra Erolluk mevzu 😅
Ay bende şok oldum karısıda boşadı ama karısıyla evlenmeden önce çocuk yapmışlarfı başını kel yaptı annem olmasa kadını kabul etmiyodu
Ay insan kendi ailesinde böyle bişey görünce çok tuhaf oluyo gerçekten şok geçirdim
Böyle skandallar aile içinde yaşansa keşke mesela bizim sülale herkes kapalı kutu bi patlasa toz duman oluruz belki ama hiç kimse dışarı yansıtmıyor ne güzel 😌
Ya gerçekten mi nasıl
Yansıtmıyorlar dışarı, toplanıyoruz yiyip içip gülüşüyoruz mutlu mesut ama içlerini bilmiyoruz ne yaşıyorlar ne yapıyorlar muamma 🤔
Ay ben şok oldum bu tarz şeyleri hep esra Erol'da görüyodum
Ben Esra erolu da görmek istemiyorum ama bizimkiler bayılıyor entrikaya
Ay açıkcası son bi kaç senedir çok kötü olaylar yaşıyorum dayım kuzenim öldü bide bu olayın üstüne
Yasak aşk
Olmuştur bence ya
Ay nasıl yattılar ben şok geçirdim basımdan asagı kaynar sular döküldü
Tuhaf bir durum gerçekten ne zaman oldu şu an ne durumda detay ver dedikodu yapalım
İki ya da 3 ay 4 te olmuş olabilir emin değilim ay kafamda karıştı acıkcası benim
Anlat istersen dinlerim
Ya bundan 4 ay önce hep bize geliyolardı ikisi yukarı gidiyolardı sesler geliyodu ama ben onlarla konuşmuyodum sonra allah allah demeye basladım annem geldi annem kızım çay koy dedi işte ben tam çay koyucam ses geldi ben duymadım sonra annem onlar gidince 3 gün sonra dedi yengeni amcanın şeyine dokunurken gördüm ay benim kaynar sular basımın üstünden döküldü bunlar ne yasıyo ya neymiş sakalasıyolarmış
Ne şakalaşması baya takılıyorlar
Karısı yokken yengem ona gitmiş yani hep gidiyolardı dayımla bu sefer tek gitmiş ne işi var tek orada
O kadar haklısın ki
Yani hiç birbirlerini çıplak görürken utanmadılar dicem gözümle görmedim bişey demek istemiyorum soranlara ama annem hayatta yalan söylemez yani amcam o zaman niye yengeme diyo sen bu adamla nasıl yatıyon böyle sorular acık acık konuşulur mu yani ay kafam gitti gercekten
Yav onu yapanda utanmamı bekliyorsun
Yapmadıklarına inanmak istiyorum
Olan olmuş zaten kendini bişeye inandırmak zorunda kalma
Ne bilim bide dayım kuzenim öldü bu olayın üstüne şimdi ne olcak hissi
Baya detay var nasıl yani kuzenin öldü