1 buçuk yıldır evliyiz 3-4 ay öncesine kadar benimle hep ilgilenirdi kendisi doktor, nöbetten çıkıp yorgun olmasına rağmen ama 3-4 aydır regl oldum mesela, ağrıdan kıvranıyorum dönüp ne oldu bile demiyor nöbetten gelmiş, çok yorgunmuş vs kötü bir şey de yapmadım
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
boşan sende.
Ben de doktorum ama aşırı istekliyim ya yoğun çalışmama rağmen bazen evli kadını arzuladığım bile oldu
O da abartı sende meslektaşısın sence ne olmuş olabilir
Ne zamandır boyle, yanı ne kadar zamandır sana bu sekılde ılgısını kaybetti
Son 3-4 ay
Bir durum yasadınız da ondan mı boyle oldu, normal degıl cunku bu
Olmadı işte ya çıldırcam
Bir sarılıp sıkıca sana yatsa yeter aslinda yanında olsa
Hemşire veya stajyer doktor hemşireler ile oynaşıyordur belki sen şimdi dışarıda karnını doyursan evde yemek yermisin hayır gidip yatarsın l
Aklımı kurcalıyor evet ama hani biz yeni tanışan insanlar değiliz üniden beri tanıyorum onu
Sabah müge anlı izle gör 😁 kaç senelik evliler neler yapıyor. Çalıştığı hastaneye git ortama bak kaşar kızlar var mı
Kaşar kızlar olsa ne kocam 32 yaşında bakmasın bir zahmet kızlarda evli adama ben zaten öyle gidemem hastaneye bende çalışıyorum endüstri mühendisiyim
Canım eline kek pasta al kocama sürpriz yaptım de. Bende 33 yaşındayım arkadaşlarım evli hepsi kadınlar ile konuşuyor eskort a gidiyor. Boylu poslu seksi doktor hepsire olsa herkes yürür biraz. Erkeğin şeyi kalkınca evlilik aklına gelmez
İşte bende onu yapacak biri değilim yapsam şüphelenir 5 senedir tanıyor beni daha farklı bir yol lazım
Yemeyenin malını yerler ellemiyorsa sana sende burada veya realde başkasıyla sohbet et
Hayır ilgi yok ama seks var
Sen sevgi saygı istiyorsun sevilmek anladım insan eve gelince sana naber sincap bakışlım dese sevse mutlu olursun
😂
Hanimiş benim jelibonum 😂
Kiymm sana ilgilenirim ben seninle istersen sen yeter ki üzülme
Sonu sıkıntı dikkatli ol
Nasıl yani?
Böyle kocamı olur sen benim karım olsan ilgi verir bebek gibi severim millet elindekini sevmiyor ya deliricem
Daha yeni bir evlilik uzucu
Aranıza sogukluk girmiş. özel hayatınız nasıl
Bir problem vardır elbet yavrum
Sana alıştığı için bilerek öyle yapıyor
Regl kadın daha fazla ilgi bekler hâlbuki
regli iken cok alıngansınız
3-4 aydır temas olmadı mı nasıl refl bu
Telefonu ile çok mu ilgili
Hayır hatta çok ilgisiz
İlginç evde neler yapıyor.
Senin mesleğin ne
Endüstri mühendisiyim
Sen çalışıyor musun peki Yoksa sürekli evde misin yani boşta kalıp kendine sarma durumun var mı
evet çalışıyorum denetim mühendisiyim öyle bi durum yok
Hım anladım
Eşinden Merhamet eksikliği mi var
Denetim mühendisi Muhtemelen kalite birimindesin hangi sektörde iş yeri Otomotiv mi
Hayır çok iyi bir adam hastası için evde neredeyse ağladığı olmuştu
Hayır otomotiv değil tekstil
Tekstil sektörü son birkaç senedir bir ayda sıkıntıda 2000'li yılların başlarında Türkiye'de Tekstil sektörü ekonominin lokomotifiydi en fazla ihracat yapan kalemde artık 3 sıraya düştü Bildiğim kadarıyla Otomotiv kimya ve Tekstil şeklinde gidiyor sıralama son zamanlarda çok fazla iş kaybede var o sektörde ama muhtemelen Sen nitelikli eleman olduğun için işini koruyorsun standart konvansiyonel üretim mi çalıştığın yer yoksa Teknik Tekstil diye tanımladığımız Gruptan mı
Kalbinde merhamet olması kıymetli Ama sana karşı ilgisizliğin Sebebi nedir acaba hiç konuştun mu kendisiyle
teknik tekstil. Konuştum yorgunum aşkım ne alaka diyip duruyor
Paraşüt kumaşı mı üretiyorsunuz desem direk o aklıma geldi paraşüt kumaşı itfaiyecilerin kullandıkları kumaşlar yanmaz kumaş hiç istemeyen kumaş hemen hemen bunlara Teknik Tekstil diyorlar bildiğim kadarıyla birkaç kez daha konuş olmadı sıkıştır altından ne çıkacak dur bakalım
Hahaha siz boşverin benim işi yapıyoruz işte bir şeyler arkadaşlarım da diyor ki hastaneye git bi bak hemşirelere falan
İş arıyorum
Eleman lazım mı 😝
Herkes ekmeğinin peşinde 😀
Olabilir tabi
Bir dolaş
Belki bir şey yakalarsin
Bende dedim saçmalamayın ne işim var deli gibi hastanede kocam görse şüphelenir bende hiç kıskançlık yok öyle kontrol etme falan. Eleman lazımı bırakın fazlalık var maalesef
Fazla olanlar niteliksizdir ben kalifiye elemanım onların tamamını çıkar 10 kişinin işini tek başıma yaparım😝
Hemşirelere ilgileniyordur
aklımı kurcalıyor
Kocan kurcaliyordur oynuyordur çeşit çeşit
Şimdi nobettemi
Evet
2 3 ypamsktie belki
Sabah gelince miktar kontrolü yap
Anlamadım?
işin zor
Her konuda mı ilgisiz
Yazık yaaa