Evlenince maaşlar birleşecekmiş. Ondan alacakmışım ihtiyacım olduğunda. Mesela ben 80 o 80 aldığında 160 onda kalacak ben 20 bin harcayacağım geri kalan ise altına yatıracak ev eşyası vesaireymiş
2 ay
Evlenince maaşlar birleşecekmiş. Ondan alacakmışım ihtiyacım olduğunda. Mesela ben 80 o 80 aldığında 160 onda kalacak ben 20 bin harcayacağım geri kalan ise altına yatıracak ev eşyası vesaireymiş
Cevap
11Cevap
Öyle saçmalık olmaz
Evliliklerde harcamalar zımmî olur
Herkes denk gelen harcamayı yapar.
Parası biten diğerinden ister.
Bunu beceremeyen de evlenmesin bi zahmet
Anasının dizinin dibinde otursun.
Herkes finansör arar olmuş..
Öyle bişey yok.. ev eşyaları , alınan araba ve satın alınan tüm gayrimenkuller ortaktır. 👍 evin masrafını ise kimi zaman siz , kimi zamanda o yapar..
Kendi paran kendi hesabında kalsın harcayacağını harca kalanına altın al illa onda durması gerekmiyor plan buysa
Tam tersi olsun de. Senin düşüncelerini ben taparım de ve harçlığını benden al dersin. Kabul ederse bunu sen de kabul edersin
Ortak bir hesap olmalı madem her şey ortak o halde senin de o paraya erisebilmen gerekir adam kurnaz dikkat et
O evde sen yaşayacaksın bir zahmet 1 lira da olsa harca yani 😂 Aldığınız maaş neye yarar başka
niye? o senden istesin
bu klasik "ben seninle maaşın için evleniyorum" tabiridir
Aynısını duydum görüştüğüm kişiyle maaşını bana verecen aylık harçlık alacaksın diğer her şey bende dedi kabul etmedim
@Zakanaツ arabanın yakıtı kira her şey bende karışmazsın dedi kabul etmedim eşek gibi çalış kuruşu kuruşuna eline ver oldu
@Zakanaツ aynı dediğiniz gibi söyledi paranı bana vereceksin ayda 15 alırsın gerisi bende işten gelince ev yemek yine bende
@Zakanaツ piyangodan çıktı şans işte
@Zakanaツ ironi değil tam dediğiniz gibi köle arıyor kendine yol verdim gitsin başka enayi bulsun
@Zakanaツ teşekkürler ❤️
Yol yakınken yallah kardeşim de gönder
Evlenmeyin canım hesap kitap yapacaksanız
Bize niye anlatıyon avukatmiyiz
İşine gelmezse sen de onla evlenme
yok artık
Asla bulaşma ayril
yani evlenince öyle oluyo herhalde
Fikirler uymuyorsa sana değiştir
Def et başından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte emek ortak ama para yönetimi mutlaka konuşularak belirlenmeli 💬💑
Tek hesabın kontrolü onda olursa zamanla güç dengesizliği ve huzursuzluk yaratabilir ⚖️
İkinizin de erişebildiği ortak bir hesap olsun ayrıca küçük de olsa kişisel paran mutlaka sende kalsın 💳
Bu düzen sana içten içe huzursuz geliyorsa bunu açıkça konuşman çok önemli 😊🌿