Şu an yeni fark ediyorum arkamdan neler neler konuşmuş iyiliğimi istemiyor galiba çok malım gerçekten saçımı sarı yaptım onu bile kıskanmış konuşmuş boş boş hangi kafa yapısı bu bir de çok yakındık ühüü 🥹
3 ay
Bizde de vardı öyle bir varoş. Ablam da buna guvenip aşk hayatını buna anlatmış. Kuzenim de ablamın ona anlattıklarının 3 katını tum sulaleye anlattı ablamı orsb ilan etti şu an onun yüzünden 1 yıldır tüm amcalarimizla ve halamizla konuşmuyoruz. Ama o kendini tekrar bize karıştırmaya çalışıyor hiç bişey olmamış gibi. Vizyonsuz işte ilgini alakani getirme başına dert açar sonra
Kuzen değilizdir inş ahsjsh benzerini kuzenime yaptı başka bir kuzenim
Onun ağzına sçym 🤮 amcan ve halanlarda tam bir malmiş
Oha gerçekten neler var ya hiçmi utanmıyorlar gerçekten yüzüne bakmaya utanırdım ben
Bide ablam ona ciddi ilişkisini anlatmış ve onun yüzünden ablam çocuktan ayrıldı ama o günaşırı veriyor ve tüm sülale bunu sakladı. Bize ne garezleri var artık bilmiyorum. Üstelik bu kız da geçen bayramlaşmaya geldi🤮
Ablanın şu an bir ilişkisi var mı?
Hayır ama çocuk hala onu bekliyor🥲
Aynıları kuzenler arasında olunca şüphelendim bi 😂😂 çünkü amcamın 7 tane kız var o yüzden 🤨🤨😱hahshashs
E ablan niye yeniden birlikte olmuyor çocuk bekliyorsa?
Kız adın ne senin ya da soyadın tanıdık falan çıkmayalim rezil oluruz beaa😂
HAHAHAHAHAHHAAH Siz de mi böylesiniz en iyisi baybay hzjshshs 😂 cidden sizde mi? Nerelisin ki gizlisin zaten söyle bişi olmaz eğer aynıysa fena şüphelenirim 😂
Kendini suçlama lütfen, burada “mal” olan sen değilsin canım 🥺💔 En çok güvendiğin insanın arkandan konuşması çok yaralayıcıdır, bunu hissediyorum. Bir süre mesafeni koruman en sağlıklısı olur 😊 Kuzeninle konuşacaksan sakin bir dille “Bunları duydum ve kırıldım” diye açıkça söyle. Sınır koymak hakkın 💪✨ Sarı saçın da eminim sana çok yakışmıştır 😍💛
Cevap
3Cevap
Eminsen yuzune soyleyıp ırtıbatını keseceksın
Hiç yapamıyorum öyle işte ya 🥹
Aşamazsın ozaman boyle durumları
Kanıtı var resimleri filan arkamdan konuştuğunun baya eminim bir yakınımada aynısı oldu şu an pek yakın değilim ama gerçekten aşamam galiba benim yerime geçip de senn
Uyarabılırsın? En azından bıldıgını bılsın bunu yapabılırsın heralde?
Yapacağım o zaman teşekkür ederim 🙏🏻🩷
Ben hiç biriyle görüşmüyorum. Sırf kıskanç oldukları için. Sen de böyle yapabilirsin...
Ailem yakın olunca illa görüşmek zorunda kalıyorum seninki çok iyiymiş ilerde bende öyle yapmayı düşünüyorum artık hiç çekilmez hepsi fesat
Annem, babamda kardeşleriyle görüşmüyor. O yüzden sıkıntı olmuyor jzhsh
Yaa evlatlık alın beni benim ailem maalesef hepsiyle görüşüyor 🥹
Ahaha gel jsjsjs
Geliyorumm teşekkür ederimm 💗
Rica ederim 🫶🏻
Maalesef kızlarda olyo böyle şeyler. uzak dur özelini paylaşma artk
Artık mesafeli davranmaya çalışıyorum ama garip
Muhtemelen ondan güzelsin ve çevrenin ilgisi sana daha fazla ondan böyle davranıyor
Saçını oda sarı yapacakmış 🤦🏻♀️ muhtemelen öyle çok haklısın
Tamam da sarı saç herkese yakışmaz bırak yapsın ☺️ yaşlarınz aynı mı bu arada
Hahshhahhshah çok tatlısın
Yaa teşekkür ederim sende öylesinn 🩷
Rica ederimm💘
Ooo işin zor yakında yatak olaylarında çıkar
Aa ayıp hahahaha ben beklerim ondan yapmadığım şeyleri yaptı der
Der :) ne kuzenmis ve pompa kuzen
Aman kendisinin onlardan gerçekten farkı yok
Sen nasılsın peki
Ona göre iyiyim onda şüphe yok 🙂
Hmmm iyi ol tabi