Hiçbir zaman Allah'ın hiçbir kuluna ayrımcılık, ırkçılık yapmadım Türk olsun Kürt olsun ister Sünni ister Alevi hepsi benim gözümde insan ama bakıyorum da Türkiye'de Türkler Suriyelilere hain diyor ben Suriyeli değilim ama ırkçı değilim Türkler diyor ki Suriyeliler mülteci hain vatanını sattı onları istemiyoruz diyorlar ben de o ırkçılık yapanlara Türkiye'de diyorum ki Almanya'da da çok aşırı Türk var diyorum diyorlar ki ya onlar savaştan kaçmadı Almanya davet etti işçi olarak gittiler derler hep peki ben böyle diyenlere şunu soruyorum Suriye'de 2007'de savaş çıktı Arap Baharı oldu ve Suriye parçalandı önceden savaştan önce Suriye Türkiye gibiydi herkes işinde gücündeydi peki şöyle örnek vererek Suriye'de savaş çıkmasaydı 2007'de Arap Baharı yaşanmasaydı Suriye parçalanmasaydı ve Türkiye Cumhurbaşkanı deseydi ki biz Türkiye olarak kurduğumuz fabrikalarda Suriyeli işçi istiyoruz deseydi Türkiye Suriyelileri işçi gurbetçi olarak Türkiye'ye alsaydı aynı Almanya'nın Türkleri aldığı gibi ve Suriyeliler mülteci değil de gurbetçi işçi olarak gelseydi Almancı Türkler gibi yine de onları sever miydiniz tabii ki de hayır yani demek istediğim ha Almanya'da gurbetçi Türk ha Türkiye'de mülteci Suriyeli
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer