'Yeni tanımana rağmen sanki yıllardır tanıdığını sandığın ve evin gibi hissettiğin, yanında huzur bulduğun insanlar vardır. ' Bir de yıllarca tanımana rağmen kendini hep misafir hissettiklerin. Bazen zamanla tanımak diye bir şey yoktur, içe sinmek ve ısınmak diye bir şey vardır ki; "Yıllarca olmayanlar, bir bakarsın olur..." Nejat İşler
Bazen insan, yanında olmasa bile çok yakın hissedebilir birini… Seni görmeden hâlinden anlayabiliyorsa, demek ki mesafenin aslında pek de bir önemi yokmuş. Mesafe, yürekten bağlı olmadıktan sonra sorun olur; ama gönüller birse, geriye sadece özlem kalır… Dilerim hayatımızda, sesimizden değil sessizliğimizden anlayan insanlar olsun... 🥰❤️
Beni en çok annem anlar. Bazen hiçbir şey anlatmasam bile yüzümden, sesimden, hatta susuşumdan ne yaşadığımı hisseder. İnsan hayatta birçok kişiye denk geliyor ama seni gerçekten çözen kişi çok az oluyor. Annemin yeri de bu yüzden bende ayrı. Herkes dinler belki ama herkes gerçekten anlamaz. Bazı bağlar kelime istemeden bile içini görür.
Valla ben şanslıyım bu konuda 5 çok iyi dostum var yaklaşık 28 yıldır hayatimdalar.. ikisi bayramda buradaydı.. şehitlerimiz artık farklı ama hiç önem arz etmedi bu bir telefonla birbirimize koştuğumiz insanlar..:))
Yüreğine sağlık, yazdıkların çok ince dokunmuş 🌸 Bu hayatta beni en çok eşim ve küçük kızım anlıyor diyebilirim. Ses tonumdan değil susuşumdan bile fark ediyorlar, “bugün iyi değilsin” diye 🥺💕
Umarım senin hayatında da çoğalır bu insanlar. Bir insanın seni gerçekten anlaması, en büyük huzurlardan biri 🤍✨
Yani kısmen çocukların diyebilirim ama her şeyi onların anlamasını beklemiyorum çünkü benim yaşadığımı yaşamadıkları için beni çok iyi anlayamıyorlar... Ama her zaman yanımda olduklarını bilmek bana büyük güç veriyor...
Hisleriyle hareket eden, iyice ilgi uyandıran bir kadın havası verdiğinizi rahatlıkla ifade edebilirim. Çok basit belki ama bazen o üç nokta bile anlamak isteyene çok şey anlatır
ben anladığım gibi o yarattığınız merak hissini de içimde yaşıyorum doğrusu. Bu açıdan bir gün umarım sizle konuşma fırsatını elde edebilirim düşüncesiyle hareket ediyorum