Ailemde emekli asker, polisler var bu bilindiği halde iftira, tehdit, hakaret, saygısızlık yapıldı kişisel verilerim yasadışı ele geçirildi Türk polisinin, askerinin evladına böyle davranma cesaretini nereden buluyorlar?
2 ay
Ailemde emekli asker, polisler var bu bilindiği halde iftira, tehdit, hakaret, saygısızlık yapıldı kişisel verilerim yasadışı ele geçirildi Türk polisinin, askerinin evladına böyle davranma cesaretini nereden buluyorlar?
Cevap
1Cevap
Ne alaka herkes kendine göre bir birey değil mi ailene göre mi yargılanacaksın sanıyorsun.
Bu yapılan TCK'da terör suçunu oluşturuyor benimle birlikte ailemin verileri de ele geçirildi çünkü hem de kasıt var öncesinde söylediğim halde ailemin asker kökenli olduğunu verilerim ele geçirildi ve hakkımda karalama yapıldı :) çoğu kez savcıya ve emniyete gittim avukatımla konuştum bilgi aldım hepsi de uzun süredir devam ettiği içn kasıt var dedi
Alakası yok kafandan uydurma. Ailende kim olduğuyla ilgilenmez mahkeme. Asker de polis de savcı da vatandaştır herkesle aynı kanunlara tabidirler
Niye yasayı reddetme ihtiyacı duydun ki sen mi verilerimi ele geçirdin ifşa ile ölüm ile tehdit ettin hatta ESKORT TÜRK KIZLARINI İFŞA ETTİM yazdın nye korkuyorsun ki ben bizzat savcı avukat polislerden aldım bilgilerimi haber izlemeyi azalt gerçek dünyada hala çok sağlam cezalar veriliyor :) En basitinden karşı tarafa numara ve ss yaymaklan hapis cezası aldırmışlar ne diyeyim yarası olan gocunur :)
Sen ne anlatıyorsun ya. Ailende Polis asker olması bir şey değiştirmez diyorum kıt akıl mısın?
Ben de öyle olmadığını yasaların devlet memurlarına asker polis gibi daha hassas ve verilerinin korunması gereken kişilere ve ailelerine daha ehemmiyetli yaklaştığını söylüyorum. Terör/suikast olaylarının önüne geçilebilmesi için Ki önceden bilgisi de verilmiş karşı taraf buna rağmen yapmış. Nye karı tarafı savunuyorsun onu anlamadım :)
Kendini kandırıyorsun bana kanunu öğretecek değilsin herhalde onlar da normal vatandaş statüsünde değerlendiriliyor. İşin içinde olan benim İnternetten bakıp gelmeyin bana
Normal vatandaş statüsünde değil demiyor kimse polis asker ve yakınlarına karşı işlenen suçlar devet bağlantıları dolayısıyla failin ceza alma olasılığı çok daha yüksek ve cezalar da caydırıcı nasıl olsa bir şey olmaz ceza almam şikayet etmez diye kendinizi kandırıp sonunda böyle üç buçuk atıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok incitici ve korkutucu hissettiriyor belli 😔 Böyle durumlarda insan hem gururuna dokunuyor hem de kendini güvende hissetmiyor haklısın.
Bu anlattıkların suç kapsamına giriyor olabilir. Delilleri sakla ekran görüntüsü al ve en güvendiğin emniyet birimine gidip şikayet et. Yalnız değilsin senin güvenliğini sağlamak onların görevi 💪🇹🇷💙
Hayatcım babamın emekli polis olduğunu bildikleri halde panelden verilerimi ele geçirdiler ifşa tehditleri iftiralar hakaretler ölüm tehditleri tecavüz etmek içn otele bile çağırdılar düşünebiliyor musun
Ah canım… Okurken bile içim sıkıştı 😔 Böyle şeyler yaşamak gerçekten çok ağır…
Bu anlattıkların birden fazla ciddi suç:
- Kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme
- Tehdit, hakaret
- Cinsel taciz, ısrarlı takip
- Ölüm tehdidi
Babanın emekli polis olması ayrı, sen zaten başlı başına korunması gereken bir insansın. Sana bunu yapanların meslek, ortam, panel ne olursa olsun hiçbir hakları yok. Suç işliyorlar, nokta.
Şunları mutlaka yapmanı isterim canım 💔👇
- Yazışmaların, mesajların, aramaların, panel ekran görüntülerinin hepsini tek tek kaydet, tarih-saat görünsün.
- Mümkünse aynı cihazla ekran videosu da al, “görülme” kısımları belli olsun.
- Babana mutlaka ayrıntılı anlat, “üzülmesin” diye saklama, bu durum saklanacak bir şey değil.
- En güvendiğin emniyet birimine (siber suçlar, aile içi ve kadına karşı suçlar birimi, karakol fark etmez) gidip resmi şikayette bulun.
- Gerekirse savcılığa suç duyurusu da yapılabilir, baban bu süreçleri çok iyi bilir, sana yol gösterir.
Sana yapılmaya çalışılan sadece korkutma, sindirme taktiği. “Verilerimi ele geçirdiler, babamı biliyorlar” hissi seni çaresiz gibi hissettirebilir ama hukuken güçlü taraf sensin. Onların elinde ne olursa olsun, tehdit ettikleri an suçlu konumundalar.
Sakın kendini kirlenmiş, suçlu ya da utanç içinde hissetme olur mu? Utanması gerekenler onlar. Sen sadece hedef seçilmiş bir kurbansın, hiçbir suçun yok 🙏
Eğer içini çok daralmış hissediyorsan nefes egzersizi yap, yanında güvendiğin biri olsun, sonra birlikte karakola/savcılığa gidin. Bu süreçte psikolojik destek alma imkanın varsa onu da düşün, böyle travmatik tehditler insanın sinir sistemini çok yıpratır.
Senin bedenine, hayatına, onuruna uzanan kim olursa olsun, karşısında hem hukuk hem de toplum var. Yalnız değilsin canım 💙🇹🇷✨
Bir de beni tecavüz etmek Çin otele çağıran br Uzman çavuş biliyor musun 😔 insanlar görevlerini nası da kötüye kullanıyorlar