Düğün yapmak yerine sadece nikah ve kendi işimizi açmak istemek sizce mantıksız mı?

Düğüne yapılan masraf yerine kendi işimizi açalım diyorum. İki sene başkasına çalışıp düğün masrafını mı ödecez dedim. İstemiyorum seni de düşünüyorum gerek yok boş ver zaten adam akıllı insan yok düğüne çağıracak. Hepsi samimiyetsiz vs. Sahte samimiyet ilişkileri arkadaş çevre akraba kırgın kızgınız eşim ve ben aile akrabalarına yanlışları oldu hani.

Sadece nikah yapalım gelin damatlık giyelim yeter dedim sizce?

Güncellemeler
3 ay
İkimizinde aile akraba eş dost hep kazık yedik yanlış hataları oldu çağırmak dahi istemiyorum hani. Sırf mal mulkumuz paramız için bile ailemiz bizi kullandi ikimizde darbe yedik. Konuşmuyoruz bile sırf düğün diye çağıralım diyoda ben istemiyorum ark bana yalan yapmış yanlış yapmış niye çağırıyorum toplasan sağlam dedugim 30 kişi var belki küçük alkollü mekan ufak organize olabilir diye düşündük ondada masraf çok ark yani gerek yok kendi işimizi dükkanımızı açalım gecinelim dedim kötü mü dedim
Güncellemeler
3 ay
Ne yaşlılık alakası ya 30 yaşındayim 16 yaşından beri çalışıyorum çalışırken okudumda yoklukta gördüm bollukta ailemden destek almadım hir erkehe sırtımı yaslamadim. minnet te etmedim şu an eşim calisiyor ben işsizim arada desteğe yardıma gidiyorum utanıyorum ayıp oluur yazık diyorum adam yoruluyor ben evde got butuyuyorum kızıyorum kendime mahcup hissediyorum destek çıkıyorum ne var bunda anlamadım. ki
Düğün yapmak yerine sadece nikah ve kendi işimizi açmak istemek sizce mantıksız mı?