Ralph Fiennes Jennifer Lopez 2002'de Aşk masalı filminde oynadı 2025’te tekrar bi araya geldiler Ralph dede olmuş ama Jlo hala 2002'deki gibi 😇Aslında kadınlar erken çökerdi. Erkeklere göre ama artık bu düzen değişti

Ralph Fiennes Jennifer Lopez 2002'de Aşk masalı filminde oynadı 2025’te tekrar bi araya geldiler Ralph dede olmuş ama Jlo hala 2002'deki gibi 😇Aslında kadınlar erken çökerdi. Erkeklere göre ama artık bu düzen değişti

erkeklerin üzerinde güzellik çekicilik baskısı yok kadınlar kadar kendilerini buna mecbur hissetmiyorlar. mesela Leonardo Di Caprio ya da Russel Crowe bu adamlar vakti zamanının en büyük yıldızları ve yakışıklı jön oyuncuları ama adamlar gotttü göbeği salmış keyfine bakıyorlar. lakin kadın oyuncular kendini saldığı zaman büyük bir yıkıcı eleştiri ve yorum yagmuruna maruz kalıyorlar psikolojik olarak da kadın bilinçaltı estetik ve dış güzelliğe erkekten daha fazla duyarlı hal böyle olunca estetik ameliyatlar sporlar diyetler sağlıklı beslenmeler daha fazla on planda oluyor dışarıdan daha çekici görünüyorlar emsal erkeklere göre
Fotoğrafa bakınca insanın aklı karışıyor gerçekten 😄 Ama burada iki şey var: genetik + bakım. Kadınlar artık cilt bakımı estetik beslenme spor konusunda çok daha bilinçli 💄✨ Erkeklerse çoğu zaman kendini salıyor 😅 Stres sigara alkol uykusuzluk da erkekte daha belirgin iz bırakıyor. Yani düzen biraz da biz bakıma önem verdikçe değişti 💚
Cevap
7Cevap
siz kendinizi kandırmaya devam edin ne yaparsanız yapın 35 ten sonra bayır aşağı gideceksiniz tek bir örnekle bu genellemeyi yapamazsın tıp diyor ki if menapoz online the women end.
Erkekler kendine bakmayınca dede oluyor sende kendini kandırma 40 yaşında bile dede ye benzeyen çok adam var
kadınlar da nene oluyor be kendimi kandırmıyorum 25 inde annem gibi gösterenleri de biliyorum üstelik bunu ben değil bilimsel makaleler de söylüyor y kulağı yaşından genç gösterirken z kuşağında durum tam tersi inanmıyosan internet orada
Z kuşağı zaten bitik beslenmeden mi bilmem 17 yaşında kız 25 yaşında gösteriyor
z kuşağının tükettiği yiyecekler ya hazır ya da şeker yüklü şeyler bizim zamanımızda patatesi kızartıp ekmeğe koyup yemek yoktu evet patates yerdik ama sobanın közünden çıkarıp.. salçalı ekmek yerdik evet ama salça ev salçası olurdu.. tamam teknoloji yoktu ama sokaklarda oynardık.. biz sokaklarda eğlenir her türlü tozu kiri yutardık bağışıklık kazanırdık şimdikiler en ufak bir kirlenmede fena hasta oluyolar dirençleri yok
Bide görüyorum aşırı işlenmiş gıda tüketiyorlar misal biz ortaokul da öğle arasında Simit, ayran yerdik kantinden onlar BİM’den noodle alıyorlar çiğ köfte okulu çarşıya yakın olalar döner falan yemeğe gidiyorlar baya sağlıksız besleniyorlar biz çok sağlıklı beslenirdik bence de
en büyük nedeni de beslenme
Jennifer Lopez'in estetiğe harcadığı para ile senin 7 sülalen kıyamete kadar idare eder, haberin vardır umarım.
Erkeği yaşlandıran kadın çünkü
Ağır oldu bu 😭
Gibi
Kadın kendine bakmış adam bakmamış
Bakım var çünkü
Ontam tersi değilmi
Öyleydi ama değişti sanki baksana
Erkelerin kanını kuruttunuz
Botoksun etkisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?