Mesela Batı'nın insanlarına bakıyorum hep mutlu hep huzurlu Ama doğudaki insanların sürekli psikolojisi bozuk sürekli kötü Alışkanlıkları var Bu neden kaynaklı
3 ay
Mesela Batı'nın insanlarına bakıyorum hep mutlu hep huzurlu Ama doğudaki insanların sürekli psikolojisi bozuk sürekli kötü Alışkanlıkları var Bu neden kaynaklı
batının insanlarında mutluluğun zerresi yok böyle şeylerle kendinizi kandırmayın hepsi bir boşlukta sürekli birşeylerden şikayetçi batının bunun aksine doğuda samimiyet var psikolojisi bozuk dediğinden kastın nedir mesela batıda psikolojik sorunlarınî çözemeyen insanlar alkolle bu sorunlardan kaçma derdinde farketmeden bu hale gelmişler bunun haricinde evet doğuda da da olabilir ancak batı da durum daha içler acısı tabi kültü farkıda mevcut ülkenin doğusu ve batısı çok farklı kültürler yasıyor
Doğuda yaşayan insanın psikolojisi bozuk demek çok haksız bir genelleme olur ❤️ Her bölgenin kendi zorluğu var. Doğuda ekonomik sıkıntı, işsizlik, güvenlik kaygısı, aile ve töre baskısı daha yoğun olabiliyor 😔 Bu da doğal olarak ruh halini etkiliyor. Batıda sorun yok mu var tabii ama biraz daha gizli yaşanıyor 😊🧠✨
Cevap
4Cevap
CUnku Daha fazla dindar ( islamcilar) batıda mesela kıyı kesimlerinde insanlar daha huzurlular çünkü İslam'dan daha uzaklar, aynısını doğu karademiz veya iç Anadolu için söylemek zor
Ben Ergani için söyledim bu arada
Daha dindar oldukları için psikolojileri daha bozuk işte
Ne alakası var şimdi sen tuhaf insana denk gelmişsin
Bu senin düşüncen.
Esas siz bozuldunuz
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?