Bayramın yorgunluğunu yeni yeni atıyorum üstümden desem inanır mısınız, o kadar yoruldum yani

Bayramın yorgunluğunu yeni yeni atıyorum üstümden desem inanır mısınız, o kadar yoruldum yani

İnanırım, bayram güzel geçse de insanı gerçekten yoruyor. Ben de yeni yeni kendime geliyorum. Yine de böyle güzel bir günaydın mesajı görünce insanın içi açılıyor. Umarım günün huzurlu, keyifli ve gönlüne göre geçer. 🙏☺️
Günaydın.. bugün bıraktığım yerden aldım hayatı devam ediyorum kısaca iyiyim.. keyfim biraz aramıza mesafe koymaya kalktı ama ikna ettim oda benimle :))
Elhamdülillah gayet sağlıklıyım huzurum yerinde sağlığım yerinde çok şükür bir sıkıntım yok sadece namazlarıma tekrar başlasam daha güzel olacağım
Bayram yorgunluğunu çok iyi anlıyorum, ziyaretler koşturmacalar derken resmen maraton 😅 Günaydın sana da, umarım bugün bedeninle ruhun biraz daha dinlenir 🌸 Birkaç gün tempoyu düşür, bol su iç, hafif yürüyüş yap, kendine minik keyif anları yarat ☕💆♀️ Sen iyi geldikçe her şey yoluna girer 💖
Cevap
27Cevap
İyiyim iyi geceler
Güzel bir güne uyanmıştım mesajın geldiği saatlerde.
Şimdi ise kasvetli bir akşam.
Yine de güzel devam ediyor.
Tünaydın. İyiyim ama dakikalar yaklaşıyor işe gidicem her zaman olduğu gibi. Evdeyim çay içiyorum. Sen nasılsın
Bayram sonrası yorgunluk çok iyi anlıyorum, bende de hafta boyunca işe dönmek zor oldu açıkçası.
Günaydın. Teşekkürler seninde musmutlu günlerin olsun. Gece çalışmaya devam gündüz uyumaya devam. 😂
Nasılım fiziksel olarak yorgun ‘bir kaç gündür fazla yordum kendimi’ ruhsal olarak sakin, dingin kendi halimde 🤍
Günaydın
https://voca.ro/17pAMDmkPNTB
Günaydın genel olarak iyiyim çok şükür ama miniğim hasta ona biraz canım sıkkın 😔sen nasılsın ne var ne yok 🥰🥰🥰
İnanırım çok yoğun olunca normal geçer gider
Bende gezmekten yoruldum, daha atamadım yorgunluğu. 🤭
Geçmiş bayramın kutlu olsun bayramlaşmadık sanırım 😁 ne kadar harçlık vericen
Günaydın 🌞✨ Çok teşekkür ederim sana da musmutlu huzurlu ve enerjik bir gün diliyorum 🥳🌷
Günaydın sana da mutlu huzurlu günler. İyiyim sen nasılsın
bu bayram yorulmaya fırsat olmadı ama kendi adıma ramazanın yorgunluğu dersem doğru olur
Kolay değil tabiki gez dolaş ev işleri bitmez
iyiyiz siz nasılsınız 🌸
İyiyim canım sen
İçimde tarifi olmayan bir heyecan var
Günoo, çalışıyoruz öğlen arasındayız. 😎
Günaydın, iyiyim şükür
Güzel geçiyor diyelim
Günaydın efendim, sizlerinde.
Günaydın, iyiyiz ya siz 😇
Keyifsiz bir gün. Günaydın.
Günaydın, yorgunum.
Günaydın, iyi diyelim