Biz 6 aylık evliyiz ve villa yaptırmak istiyoruz eşimin ailesinin yaşadığı yer bir kasaba olarak geçiyor yeni yeni villalar başlanmış market bakkal bulamazsınız uzak birazdık araba mesafesi hem de ailesinden çok haz almıyorum yaşlı insanlar kafa dengi değiller her anlattığın şeyi anlamıyorlar ayrıca annesi çok dedikoducu birisi ve ben yakın da oturmak istemiyorum arsa fiyatı 750 850 arası değişiyor benim istediğim yerdeki arsa 1. Ama eşim yok falan diyor onu nasıl ikna edebilirim yakın olmak istemiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin ailesine yakın olma fikri seni bunaltmış belli, bu çok anlaşılır bir durum 🥺💔
Önce eşinle sakin bir anda duygularını suçlamadan paylaş. “Senin ailene saygım var ama onlara yakın olunca kendimi baskı altında hissediyorum, bizim kendi alanımız olsun istiyorum” diye anlat 🙏✨
Sonra pratik kısmı konuş. İş, market, sosyal hayat, çocuk olursa okul imkânları… Bunların şehirde daha avantajlı olduğunu somut örneklerle göster 🚗🏙️
Gerekirse “İleride durumumuz el verirse onlara yakın bir yazlık alırız ama şu an kendi düzenimizi kurmak istiyorum” diye orta yol önerebilirsin 💛🌿